Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elmennétek a helyemben...

Ti elmennétek a helyemben magzatvízvételre?

Figyelt kérdés
10. Héten nagyon magas tarkóredőt mértek /4,2 mm/. Genetikára küldött az orvos. Volt méhlepény mintavételem, kevés minta miatt 98% bizonyossággal mondták, hogy egészséges s baba, de felajánlottak magzatvízvételt. A héten elvégeztettem a quartett tesztet, eredménye: down kórra: 1:350; közepes kockázat. /az afp nagyon alacsony: 0,48 mom/ mit tennétek a helyemben, melyik vizsgálat a megbízhatóbb?
2014. aug. 17. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Magzatvíz mintavétel a 16.dik héttől van csak. Én megcsinaltatnam, mert en képtelen lennék beteg gyereket nevelni.
2014. aug. 17. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem csak az Afp-m volt rossz anno a kisfiamnál mégis megcsináltattam mivel ajánlották és nem szerettem volna végigizgulni a terhességet. Biopsziád volt ergo tudod, hogy nem nagy ügy szóval szerintem is inkább csináltasd meg és nyugodj meg, hogy minden oké. Szép egészséges kisbabát és a vizsgálat után nyugodt várandósságot kívánok!
2014. aug. 18. 12:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Tarkóredőt a 12. héten mérnek, akkor ad megbízható eredményt!!!

3 gyerekes anyuka

2014. aug. 18. 13:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm. Holnap elmegyünk a magzatvízvételre.
2014. aug. 18. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!