Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tágulna a méhszáj?

Tágulna a méhszáj?

Figyelt kérdés
Eddig éreztem a méhszájamat szinte rögtön ahogy felnyúltam,zuhanyzás közben tiszta vízzel megmostam belül is. Most már kb. 2 napja nem érzem, most pedig egy icipici kis pirosas folt volt a bugyimon,viszont a wc papíron meg semmi. Nem tudom,hogy tágulási "vérzés" lehet-e. Első babám,fogalmam sincs milyen annál akinél ez jelentkezik.
2015. ápr. 19. 22:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát igen, ijesztgetni azt tudják az embert.figyi,azt akartam kérdezni, hogy neked nem volt ilyen vizes folyásod? Nekem van egy pici már rég óta, többször látott is vele doki,azt mondta rá, hogy oké,de mindig félek, hogy az még folyás-e,nehogy magzatvíz legyen.
2015. ápr. 21. 04:07
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves 20-as,köszönöm a választ,közben már rájöttem,hogy csak na borotvával sértettem fel egy kicsit a bőrömet,úgyhogy megnyugodtam azóta. Már bőven meg van elvileg 2500 gramm,de azért még nem kéne tényleg ha kijönne. Sajnálom,hogy neked így alakult. Sajnos mi is tapasztaltuk már ezt a családban,iszonyat érzés. :S

21-es,nyugi,nekem is szokott lenni,van,hogy olyan híg mintha víz lenne,meg van,hogy kicsit sűrűbb,ez tényleg normális,ahogy a doki mondja,kivéve akkor,hogy ha esetleg sárgás,zöldes vagy esetleg véres és/vagy szaga is van. Ha félsz,hogy magzatvíz,akkor vannak betétek,amikkel ezt tudod ellenőrizni,igaz nem olcsó,mert 2500 ft körül van,meg van drágább is. Nekem is volt,hogy azt hittem szivárog a magzatvíz,de végül kiderült,hogy csak folyás vagy éppen egy kis vizelet volt,mert hát ilyenkor nem mindig tudjuk kontrollálni ha pl. tüsszentünk,köhögünk.

2015. ápr. 21. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!