Tágulna a méhszáj?
Kedves 20-as,köszönöm a választ,közben már rájöttem,hogy csak na borotvával sértettem fel egy kicsit a bőrömet,úgyhogy megnyugodtam azóta. Már bőven meg van elvileg 2500 gramm,de azért még nem kéne tényleg ha kijönne. Sajnálom,hogy neked így alakult. Sajnos mi is tapasztaltuk már ezt a családban,iszonyat érzés. :S
21-es,nyugi,nekem is szokott lenni,van,hogy olyan híg mintha víz lenne,meg van,hogy kicsit sűrűbb,ez tényleg normális,ahogy a doki mondja,kivéve akkor,hogy ha esetleg sárgás,zöldes vagy esetleg véres és/vagy szaga is van. Ha félsz,hogy magzatvíz,akkor vannak betétek,amikkel ezt tudod ellenőrizni,igaz nem olcsó,mert 2500 ft körül van,meg van drágább is. Nekem is volt,hogy azt hittem szivárog a magzatvíz,de végül kiderült,hogy csak folyás vagy éppen egy kis vizelet volt,mert hát ilyenkor nem mindig tudjuk kontrollálni ha pl. tüsszentünk,köhögünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!