Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megrövidült méhszáj?

Megrövidült méhszáj?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nőgyógyásznál, 24 hetes kismama vagyok. Megvizsgált és azt mondta, hogy meg van kicsit rövidülve a méhszájam, ez most nem nagy gond, de gyógyszert kell szednem (Cordaflex 3X1, Magne B6 3X2) és házas életet ne éljek. Ez annyiban jelenthet gondot, hogy ha nem javul az állapotom, akkor koraszülés lehet belőle.

Voltatok hasonló állapotban? Mi történt végül?

2015. márc. 31. 08:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Én 30 hetesen voltam a dokimnál,akkor teljesen meg volt rövidülve,1000-es volt,előtte 3hete még 3000-es....

Most 32 hetes vagyok,9-én megyek legközelebb a dokimhoz,nagyon remélem hogy nem nyiltam meg.

Egyébként szigorú fekvést mondott nekem a doki,semmi házas élet,3x2 magnézium+napi 1szem seduxen.

2015. márc. 31. 08:41
 2/10 A kérdező kommentje:
én 13-án megyek legközelebb, remélem minden rendben lesz Veled és velem is. :(
2015. márc. 31. 08:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 29. héten mondta a doki, hogy rövid a méhnyak. A 33. héten vette észre, hogy kinyílt a méhszáj, másnap szültem. :(
2015. márc. 31. 08:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Ó utolsó..... :(

De remélem minden rendben volt,és nem lett baj a picivel sem!!??

2015. márc. 31. 09:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerencsére minden rendben van. Annyi, hogy három hétig kórházban volt, hogy felhizlalják, meg jó alaposan kivizsgálják. Három hét után hazajöttünk, és minden ugyanúgy volt, mintha időre érkezett volna. Ma már boldog ovis. Ha belegondolok, hatalmas szerencsénk volt, hogy minden jóra fordult.
2015. márc. 31. 09:15
 6/10 anonim ***** válasza:
jajj de jó!Örülök hogy minden rendben volt/lett! :)
2015. márc. 31. 09:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Én is örülök, hogy minden rendben :) Remélem velem sem lesz gond. Minden jót Nektek!
2015. márc. 31. 10:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 24. héten kezdtem el nyílni, a külső méhszájam kinyílt. A 31. héten 2222-vel kerültem be a kórházba. Addig is feküdtem, meg szedtem mindent, hogy bent maradjon. A kórházban sikerült még három hetet rátenni. Nagyon nagyon nagyon nagy szerencsénk volt. A nagyon szigorú fekvésnek köszönhetem.

Mai fejemmel még azt is vállaltam volna, hogy összevarrnak már a legelején, ha így tovább húzhatjuk.

Szerencsére baj ebből nem lett.

Javaslom, hogy RENGETEGET PIHENJ, megemelt ágyvéggel. Kitartás!!!!

2015. márc. 31. 13:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszadó, hát jól megijedtünk a férjemmel, eddig semmi gond nem volt, teljesen panaszmentes voltam és semmi furcsát nem éreztem. Lehet jövő hétre szabadságot veszek ki, aztán meglátom mit mond a doki....
2015. márc. 31. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:

16 hetesen kezdtem rovidulni, 17 hetesen kinyilt a belso megszaj.

Osszevarrtak, es azota szigoru fekves.

20 hkm

2015. márc. 31. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!