Tágulna a méhszáj?
Figyelt kérdés
Eddig éreztem a méhszájamat szinte rögtön ahogy felnyúltam,zuhanyzás közben tiszta vízzel megmostam belül is. Most már kb. 2 napja nem érzem, most pedig egy icipici kis pirosas folt volt a bugyimon,viszont a wc papíron meg semmi. Nem tudom,hogy tágulási "vérzés" lehet-e. Első babám,fogalmam sincs milyen annál akinél ez jelentkezik.2015. ápr. 19. 22:05
11/22 A kérdező kommentje:
Igen,ezt beszéltük mi is,hogy addig nyugalom van. :D Nincs fogadott dokim,legközelebb majd NST-re megyek most szerdán,ott szólni fogok,hogy nézzenek meg. Én is csak emlékezetből borotválkozom,de ha nem felejtem el,akkor beviszem a kis tükröt magammal,úgy egyszerűbb,de hát elkerülhetetlen,hogy egyszer-egyszer megvágja magát az ember. Egyébként 107 centi a pocakom. Neked mekkora?
2015. ápr. 20. 15:35
12/22 anonim válasza:
Nekem 94-95 között, de mindenki azzal piszkál, hogy pici, mert neki ennyi idősen már milyen hatalmas volt. Engem meg tök bánt. Képet nem tudsz róla feltenni? Szívesen megnézném.
13/22 A kérdező kommentje:
És 27 hetes vagy ha jól emlékszem ugye? Nekem akkor volt 100 cm,szóval nem sok a különbség. De egyébként örülj neki,nekem most sajnos már szétcsattant a bőr rajta. Alapból hajlamos vagyok a "tigris csíkokra",most meg főleg csúnya. Csinálok mindjárt egy friss képet és felteszem. :) Meg amúgy,az sem mindegy,hogy hány kg-val kezdted a terhességet,mennyit híztál és alapból a kicsi is mekkora. Úgy,hogy nyugi,a végén úgyis fog még nőni,főleg,hogy az utolsó pár hét már csak arról szól,hogy a súlya gyarapszik a kis manónak,így nőni fog a pocid is.
2015. ápr. 20. 20:29
15/22 A kérdező kommentje:
Köldök piercingem volt és a helyén ilyen csúnya lett. De egy barátnőmnek is ilyen volt,neki elmúlt miután megszült,remélem nekem is el fog. Most már nem olyan szép a pocim,ezelőtt 1 hónappal sokkal szebb volt,még nem volt csíkos sem. :S De hát kis ár azért a kis gyönyörűségért aki növekszik. :)
2015. ápr. 20. 20:39
16/22 anonim válasza:
17/22 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen rendben van! Nagyon cuki! Nekem nem látszott ekkorának hiába centire nagyobb volt. Kisfiú lesz? :D Akik meg beléd kötnek azoknak nyugodtan mondd meg,hogy te legalább nem vagy bálna annyi idős terhesen mint ők... :D NA jó,még megsértődnek. :D Én tegnap kezdtem a 35. hetet,de már fél lábbal a szülőszobán vagyok... :P :)
2015. ápr. 20. 21:41
18/22 anonim válasza:
Igen. Úgy tűnik kisfiú lesz :) hát nem tudom. Akik mondták, azok közül az egyiket nem is ismerem, a másik meg fiatalabb terhes nálam 3héttel, van már egy fia, de ő meg minden beszélgetésnél olyan, mintha versenyen lennénk.régebben azt kérdezgette, hogy mozog-e már, mondom már igen, erre mikor érezted először? Mondom biztosra olyan 17 hetesen, erre ő,Jajj,én már 15 hetesen éreztem. És mindig ezt csinálja. Kérdez valamit,válaszolok rá,akkor ő jön a Jajj én már, meg Jajj nekem már kontráival. Nemeg tudom mire jó neki.már gyomoridegem van, mikor meglátom, de amilyen szerencsétlen vagyok, mindig összefutok vele.
19/22 A kérdező kommentje:
Hahaha,vannak ilyenek,nem kell velük foglalkozni. Mindig van olyan akinek sokkal jobban fáj mint neked,meg sokkal jobb mint neked,és így tovább. Na meg a szülőszobás sztorik... olyan horrortörténeketek tudnak mesélni,hogy az nem igaz. :D A formájából gondoltam,hogy kisfiú. Nekem is mindenki azzal jött,hogy kislány? Mert,hogy olyan kerek és nem "lapul" oldalra. Na mondom de jó,a sok jósnő. :D Amíg nem fele ekkora a hasad 27 hetesen,addig nem kell ezen aggódni,rendben van minden a kicsivel is gondolom,szépen fejlődik,szerintem teljesen jó ez a pocakméret. Attól is függ nyilván,hogy előtte hány centi volt a hasad,szerintem rengeteget számít azért. Nem mindegy,hogy úgy 95 centi,hogy előtte volt egy 65-ös derekad, vagy úgy,hogy mondjuk 70-el kezdted. Nyilván nem fog úgy meglátszani ha nagyobb a mérete az elejétől. De ahogy néztem a képet,nem voltál valami husis. :D
2015. ápr. 20. 22:07
20/22 anonim válasza:
Szia! Nem akarnálak megijeszteni, de ha vérzel - bármilyen vér jön ilyen idős terhesen - az nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden ok. Sőt... Igaz, hogy 35 hetes vagy, de az még nem 37+0, tehát, ha most jön és nincsen 2500 gr akkor korababa. Mivel a vérzés ilyenkor jelentheti azt hogy nyílsz meg azt is, hogy a méhlepénnyel gond van... nos én azért nem várnék túlzottan sokáig az orvossal. Egy korababa és egy 20 hetesen elment baba édesanyja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!