Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tágulna a méhszáj?

Tágulna a méhszáj?

Figyelt kérdés
Eddig éreztem a méhszájamat szinte rögtön ahogy felnyúltam,zuhanyzás közben tiszta vízzel megmostam belül is. Most már kb. 2 napja nem érzem, most pedig egy icipici kis pirosas folt volt a bugyimon,viszont a wc papíron meg semmi. Nem tudom,hogy tágulási "vérzés" lehet-e. Első babám,fogalmam sincs milyen annál akinél ez jelentkezik.
2015. ápr. 19. 22:05
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
az orvosodat kérdezd!
2015. ápr. 19. 22:16
 2/22 anonim ***** válasza:
49%
Uristen!! Miért nyulkálsz te magadba??? plusz még ki is mosod magad... azért majd az orvosnak ezt is mond el....
2015. ápr. 19. 22:18
 3/22 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondod komolyan, ugye? Hány hetes terhes vagy? Miért mostad a méhszájadat? A vérzés nem jó jel semmiképp.
2015. ápr. 19. 22:25
 4/22 A kérdező kommentje:
JAJJ!! Nem úgy mosom,meg nem a méhszájat! Hanem amikor zuhanyzom és mosakszom,akkor ugye megmosom magam lent is,és csak úgy simán az első ujjpercig ér be az ujjam,mert ugye ilyenkor bővebb a folyás és kicsit kitisztítom. De nem nyúlok fel teljesen meg semmi. Nem bolondultam meg. A doki tudja,hogy így szoktam mosakodni,és mondta,hogy nincsen ezzel semmi gond,mert tiszta vízzel mosakszom lent és nem tusfürdővel,ami irritálhatja. 35 hetes vagyok egyébként. Csak olyan fura volt,hogy nem érzem már,de nem nyúlkálok fel össze-vissza,mert tudom,hogy nem szabad és mosakodásnál is előtte kezet mosok illatanyagmentes szappannal,hiába tusolás közbe vagyok.
2015. ápr. 19. 22:35
 5/22 A kérdező kommentje:
Kb. olyan mint amikor a wc papírral kicsit beér a hüvelybe is és onnan látod,hogy van-e vérzés stb.
2015. ápr. 19. 22:36
 6/22 anonim ***** válasza:
Orvosi vizsgálat,vagy szex után is előfordulhat pici pecsételő vérzés,úgyhogy ha magadba nyúltál nem is csodálom.Belül nem kell,nem ajánlatos kimosni magad,még akkor sem ha nem vagy állapotos.Tönkreteszed a hüvelyflórád,és most egyébként is jobban ki vagy téve a fertőzéseknek.
2015. ápr. 19. 22:49
 7/22 anonim ***** válasza:
58%

Szia! Szerintem ha még jelentkezni fog az a vérzés, akkor azért nézesd meg magad.

A lehurrogókkal meg ne foglalkozz, mert attól, hogy tiszta kézzel az ujjad hegyét hozzáérteted még semmi bajod nem lesz. De gondolom ők azért szexelni szexszelnek,pedig ott jobban piszkálva van, sőt, ott nem csak éppen hozzáérnek, hanem hosszú percekig ütögetésnek van kitéve. Az ujjad meg vékonyabb is, meg csak éppen hozzáér az újjbegyed.

Amúgy már lassan célba érsz.:)

Könnyű, és gyors szülést kívánok!minden jót.

2015. ápr. 20. 01:52
 8/22 anonim ***** válasza:
Ne túrkálj magadba, mert csak ártasz vele.
2015. ápr. 20. 08:00
 9/22 A kérdező kommentje:
7-es,köszönöm! :) Nem értik meg,hogy nem agyig felnyúltam,még csak annyira se nyúltam oda,mint amikor tampont raktam fel terhesség előtt..meg nem kimostam magam....teljesen más a hüvely kimosása meg az amit én csinálok és ha már a doki mondja,hogy nem árt,akkor majd ők jobban tudják. Mert az orvosi vizsgálat után természetes,hogy előfordul ilyenkor,mert a méhemig felér...én meg ha 1 centire nyúlok,de mindegy. Közben rájöttem,hogy amikor borotválkoztam (nyilván ezt sem lehet szerintük), akkor picit megsértettem a bőrt és azt láttam. Nem pecsételő vérzés volt meg semmi ilyen,még csak foltnak sem mondanám,inkább csak egy kb. 2 mm-es pöttynek. Egyébként meg a párom sem ugyanolyannak érzi szex közben belül mint mondjuk 2-3 napja.
2015. ápr. 20. 11:24
 10/22 anonim ***** válasza:

Szia! 7-es vagyok. Látom lepontoztak.mindegy,váljék egészségükre.akkor lehet a borotválkozástól.igaz, én még csak 27 hetes vagyok, szerintem fele akkora hasam sincs,mint neked lehet 35 hetesen, de borotválkozás után nekem is mindig véres a papír, meg érzem is törléskor, hogy össze -vissza kaszaboltam magam. Később nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani, vagy hogy fogok utána kinézni ott lennt. :)

Amúgy dokihoz mikor mész?szerintem akkor addig inkább hanyagoljátok az együttlétet,ha ő is változást érez, nehogy tényleg nyitva legyél, aztán gond legyen.

2015. ápr. 20. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!