Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismama vagyok. Ma...

28 hetes kismama vagyok. Ma elhaladtam egy kézi útvágó szerkezet mellett aminek nagyon-nagyon nagy hangja volt. Ártott a babám hallásának?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%
Konyakos meggyet nem ettél egy szemet ma? Mert akkor tuti a károsodás!
2015. ápr. 17. 16:12
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Én is 28 hetes vagyok, az utcánkban is pont építkezés folyik, de én sose kérdeznék ilyen ba.romságot...

Kérdező, veled amúgy minden ok? Úgy mentálisan.

2015. ápr. 17. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Facebookon van egy kismama csoport, oda beírt egy 1(!) hónapos kismama, hogy felülhet-e a buszra hogy meglátogassa a nővérét a kórházban aki nemrég szült! :D Hogy a buszozástól lesz-e valami baja a babának? :)
2015. ápr. 17. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
Ne már! Ekkora iq-hiánnyal küzdenek a mostani kismamák? Ezt már büntetném!
2015. ápr. 17. 20:14
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
Azért szerintem már haladtok ám a bunkó stílus felé.nem kéne így viselkedni a kérdezővel. Aggódott,tett fel egy kérdést,amire lehetett volna egy egyszerű nem lesz tőle baja is a válasz. Aki meg nem tud ennyit írni,az ugorjon tovább. Egy kérdés miatt nem kell így beszélni senkivel. Ő lehet hogy túl aggódó, de mellette szóljon, hogy a babájáért aggódik, ami érthető, az lenne a baj, ha nem így lenne, viszont ti felnőtt létetekre szörnyen gyerekesen viselkedtek. És emellett nem szól semmi.ezt nem lehet ráfogni arra,hogy babát vártok.
2015. ápr. 18. 12:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, de azért vannak olyan kérdések amik kiverik a biztosítékot! Ez nem "túlaggódás", ez inkább IQ hiány! Ha komolyan részleteznem kell, hogy miért ez a véleményem az ilyen kérdésekről...akkor ott már régen baj van! :)
2015. ápr. 18. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Az agyhiányt sem lehet a terhességre meg a babáért való aggódásra fogni.
2015. ápr. 18. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!