28 hetes kismama vagyok. Ma elhaladtam egy kézi útvágó szerkezet mellett aminek nagyon-nagyon nagy hangja volt. Ártott a babám hallásának?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 13:42
1/17 anonim válasza:
Ugye ez megkésett április elsejei vicc?
2/17 anonim válasza:
tehát a babád pocakon belül, a magzatvízben megsüketült-e, miközben neked nem lett baj a hallásoddal?
erre nehéz teljes komolysággal reagálni ;)
4/17 anonim válasza:
Amugy ma mentem a boltba. A bolt előtt megállitott egy férfi, hogy nem-e tudom merre van a bolt. Bocs de ez jutott eszembe.
5/17 anonim válasza:
Tulsagosan aggodo kismama vagy.. Semmi baja nem lesz a gyereknek, akkor se a minden ejjel koncertre jarsz.. Ha igy folytatod a gyerekedbol egy kis nyamnyila anyamasszonykatonaja lesz, aki mindennek fut anyucihoz..
6/17 anonim válasza:
#5. vagyok: Mindennel fut anyucihoz*
7/17 anonim válasza:
itt a társad!
Szerintem beszélgessetek... :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
8/17 anonim válasza:
Legkozelebb csak fogd be ilyenkor a koldokod es nem lesz gond XD!!
9/17 anonim válasza:
Vagy inkább ülj le gyorsan, nehogy a hang a hüvelyeden keresztül feljusson és kárt tegyen a babádban! :-D
10/17 anonim válasza:
8as!!!!!!! ááááá :D :D :D :D :D :D :D
ezt komolyan lopni fogom a hasonló kérdésekhez!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!