Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még más izgulós kismama...

Van még más izgulós kismama sorstársam?

Figyelt kérdés
Már én unom saját magam tényleg.Mikor védőnőnél vagyok, mindig magas a vérnyomásom, ilyen 140-150/70, és gyors pulzus hozzá.Mikor veszi elő a mérőt, már érzem hogy elkezd zakatolni a szívem, persze ez felviszi a vérnyomásomat is.Kell még egy-két mérés hogy 120-130 legyen.Hogy tudnám leküzdeni ezt, mert olyan kellemetlen ez az egész.Nincs bajom vele, aranyos védőnéni.Az első terhességnél kezdődött ez a mizéria, hogy orvos mindig magasabbat mér, hiába otthon rendben van.
2015. ápr. 14. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Én meg itthon merek egész nap magasabbat csak mert dokihoz megyek délután. De hát nem bírok magammal.

Legalább olyan vérnyomásmérőd van ami tárolja az adatokat? Az bizonyíték, hogy nem szokott magas lenni csak ott izgulsz.

2015. ápr. 14. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem kell bizonygatnom szerencsére, első terhességemnél még 24 órás is volt rajtam, az elég bizonyíték volt:-)

És neked is magasabb dokinál is?Védőnőnél?Mennyiket mérsz, hány hetes vagy?

2015. ápr. 14. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, hogy a dokinál mindig magasabb volt, mert bicskanyitogató volt az asszisztensnőjének a stílusa. De én ezt szóvá is tettem, onnantól nem piszkált vele, hogy magas a vérnyomásom, ő is ismeri az asszisztensét, és megértette.
2015. ápr. 14. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
És neked mennyire volt magas dokinál?
2015. ápr. 14. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, normális 100 körüli vérnyomásom 130 körül volt egész nap. Most jöttem haza, mivel minden rendben biztos visszaállt. :D orvos nekem nem méri. Védőnőnél még alacsonyabb is, mint szokott lenni. Nála nem izgulok csak uh-k előtt.

16 hetes vagyok.

2015. ápr. 14. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
A dokinál 140-150 környéke, mindenhol máshol (védőnő, CTG, itthon) 110-120.
2015. ápr. 14. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!