Van itt olyan kismama, aki korábban megfázott, meggyógyult, de a sűrű ragacsos orrfolyása csak nem múlt el azòta sem?
Figyelt kérdés
Hogyan kezeltétek?
Èn màr egy hònapja meggyògyultam a nàthàbòl, de azòta is fùjom az orrom àllandòan. Sűrű sàrga, reggelente zöldes orrvàladèk jön. Antibiotikumot nem merek hasznàlni mert attòl mindig gombàsodok. Utàna meg azt kezelgethetem. Van ötletetek, hogy mit pròbàljak?
2015. ápr. 13. 14:02
1/8 anonim válasza:
Kismamaként én is kifogtam ilyet. Tengervizes sprayt használtam, amit a gyerekek orrszívása előtt is szoktak (felnőtt változatban). Jó lehet még az orrmosó szerkezet meg az infralámpa.
2/8 A kérdező kommentje:
Ès elmùlt neked vègre? Èn màr ùgy èrzem megőrülök ettől. Este mindig be van dugulva az orrom, nappal meg zsebkendő nélkül létezni sem tudok. Homeopatiàt pròbàltam de màr az sem segìt. 5 hete màr ennek. Most 29 hetes vagyok azèrt remèlem mire szülni megyek elmùlik.
2015. ápr. 13. 14:17
3/8 anonim válasza:
Én pont így jártam most, semmitől sem múlt el az orrfolyas pedig mindent kipróbáltam , majd hétvégére már az egész arcom fájt tőle, ma reggel elmentem dokihoz es kiderült hogy arcüreggyulladást kaptam. Sajnos antibiotikumot kaptam rá aminek nem örülök, de inkább beszédet mert 3 hét múlva szülők es így még a babámat se foghatnam meg... Amúgy ha zöldes színű az orrváladék az tuti baktériumot jelent es akkor csak antibiotikummal fogsz kigyógyulni.
4/8 anonim válasza:
1. vagyok. Igen, idővel elmúlik, a zöld váladék is. Most tavasszal is volt 2x kezdődő arcüreg gyulladásom, de a fenti módszer kigyógyított. De ha nagyon nem múlna, akkor orvos jó lenne, csak van valami gyógyszer, aminek nem lesz mellékhatása. Annyiféle antibiotikum van.
5/8 anonim válasza:
Ugyan így voltam én is! A nátha elmúlt, de a sűrű orrváladék egy hónapig gyötört még! Én csak inhaláltam, meg nózit használtam, nem akartam semmilyen gyógyszert mert nem voltam még 12 hetes! Nekem a dokim mondta, hogy naponta többször is kamillás inhalálás, meg a gyömbér-fokhagyma-méz keveréket kanalaztam! De biztos van olyan orrspray amit lehet használni, meg a tengervizes szerintem is jó!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! Mèg egy kèrdès: ez a folyamatos taknyolàs nem àrt a babànak? Mert mostmàr emiatt is aggòdok.
2015. ápr. 13. 18:12
7/8 anonim válasza:
én is így voltam év elején. 1 hét alatt gyógyultam meg kb, de utána még másfél hónapig minden áldott reggel el volt dugulva az orrom :-( nagyon rossz volt. Mindent kipróbáltam, semmi nem segített csak az idő múlása.
8/8 anonim válasza:
en pont 10 napja vagyok beteg es nem szunik barmit probaljak ki,gyogyszert nem szedek 1 szemet se probalkozok citromos teaval meg mezzel meglatjuk mi lesz.....remelem rendbe jovok mar nem birom a betegseget meg a rosszul letet egyszerre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!