17 hetes kismama vagyok! Első babámat várom! Pár napja szúr alhasi tájékon és ma társult hozzá némi fehéres barnás folyás! Mitől lehet?
Jajj remélem én is!bár más panaszom nincs,nincs szaga vagy ilyesmi,meg azóta se semmi!holnap délután megyek a dokimhoz,már biztos hülzének néz,mer egy hónapot sem bírok ki panasz nélkül!addig is pihenek!!
A babó mocorog,csak nagyon lent van az baj
Elnézés,van panaszom!
Még ódalenn is szúr néha!
Nem szörnyű csak idegesít,mert ettől többet nemtudok tenni,hogy tünetmenters legyek!nagyon féltem a babát!:-(
A sok mozgástól( sétától) lehet?
Épp ez az,hogy nem!engem az orvosom 8 hetes korom óta nem vizsgál csak felső ultrahanggal!:-/ ez egy picit fura!
Egyépkén ez a szúró érzés nem vészes csak féltem a babát!:-(
És azért írtam mert vannak tőlem tapasztaltabb kismamák és hátha megnyugtatnak picit!:-)
Azért megértjük egymást!:-)
Nem gond,azért te voltál már várandós,
én még nem!:-)
Nem,semmi ilyen panaszom nincs!
A folyás pedig nem volt tiszta barna inkább fehéres és világos barna( bocsi amiért ilyen részletes)
Igen tudom,hogy az nem jó,de voltam már azóta wc-n és semmi!!:-/
Már a férjemmel sem tudok eggyüttlenni nehogy amiatt legyen baj,nagyon vigyázok magamra és nemtudom,tanácstalan vagyok!
Holnap irány a doki addig is pihenek!
Óh!bocsi,de figyelmetlen vagyok!
Igen,igazad lehet!
Remélem mostmár jobban vagytok!
Minden rendben lessz velünk!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!