Tatabányán melyik dokit válasszam?
Figyelt kérdés
Mindenféle tapasztalat, magán rendelés, díjak stb.érdekelne!
A második babámat várom és akit az elsővel felfogadtam ő a terhesség idején rendes volt, de a szülésnél türelmetlen és rosszindulatú! Ahhoz képest, h. egy vagyont fizettem neki a korházi tapasztalataim nagyon negatívak voltak... Előre is köszönöm!
2010. febr. 20. 18:06
11/19 anonim válasza:
kedves utolsó!
megírnád hogy Tekse doki mennyit kért?!
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Érdekelne, h. Tekse, Málik, Pödőr, ill Molnár doki mennyit kér, ill. mennyi náluk egy vizsgálat, és hol van a magán rendelésük! Ha valaki ezekre még tudna válaszolni azt megköszönném!!!!!
2010. febr. 23. 08:27
13/19 anonim válasza:
A Pödőr doktor 10ezret kér és 80ezer a szülés(nem olcsó tudom) és a bánhidai ltp.203-ban van a magánrendelése.
14/19 anonim válasza:
igen, ezek az árak engem is nagyon nagyon érdekelnének!!!!!
15/19 anonim válasza:
Elküldtem privátban a választ a Tekse doktorról.
16/19 anonim válasza:
Málik 50 000 Ft-ot kér szülésért, egyik szobatársam nála szült, vagyis császározták. Tényleg nagyon rendes, emberséges, nálam is ő volt a Teksével.
17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 1. 05:45
18/19 anonim válasza:
Az a válaszoló vagyok, aki írta, hogy a Pazárhoz ne menjetek. Nos, mi már megszülettünk, 02.23.án, és a Tekse doktor leszámolt a kórházból. Budapestre ment, egy magánklinikára. Ennyit tudok. Ha jó orvost akarsz, aki valóban törődik Veled, akkor a Málik doktorhoz mész, mert Ő az az ember, akivel tényleg meg leszel elégedve. Nekünk azt mondta az árra, hogy annyit adunk, amennyit gondolunk. Én is 50 000 forintról hallottam, de ugye ki mennyit. Mi egy külön személre szóló ajándékkal is készülünk pluszba. Könnyű szülést Neked!
19/19 anonim válasza:
Tudom nem ide való válasz de kedves utolsó én 25én szültem szóval lehet ismerjük egymást:):)
Bocsika az OFFért!!
Mindenkinek könnyű szülét és jó Babázást:)
2hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!