Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » TATABÁNYÁN magánorvosnál...

TATABÁNYÁN magánorvosnál szülni vagy ügyeletesnél?

Figyelt kérdés

sziasztok!

tatabányán fogok szülni januárban és van dokim a Ferencz Zoltán...de hozzá kell tennem, hogy közalkalmazottak vagyunk a párommal és eléggé kínkeserves a pénz dolog a mindennapokban amúgy is + plusz rengetek mindent kell még venni a babónak...most komolyan adjam oda az összes egyszeri támogatást (62000) ftot a szülésznek, plusz még kipótolva, és még szülésznő... vagy???? ha minden oké a terhességgel, elég szülésznőt fogadni? és esetleg ügyeletesnél szülni? tanácsokat, tapasztalatokat várok...köszönöm előre is!!

2011. okt. 4. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem volt fogadott dokim, és nem bántam meg. Nem hagyott szenvedni, megtett mindent, hogy minél előbb kibújjon a kicsikém.

De ismerősök körében, illetve volt szobatársaimnál nem volt probléma az ügyeletes dokikkal sem. Mondjuk kérdéses, hogy kit fogsz ki? Mert mint minden kórházban, itt is vannak kevésbé kedves dokik. De igazából a dokinak nagy szerepe nincs a szülésnél, ha minden oké.

A szülésznő viszont nagyon sokat tud segíteni. De a szülésznők között bizony van olyan, aki csak pénzért kedves veled. :(

2011. okt. 4. 13:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én is a Ferencz Zoltánnál szültem fél éve. Ha felfogadod, akkor nem lesz elég az egyszeri támogatás, mert többet kér :-(

De nagyon jó orvos, nekem volt komplikáció a szülés alatt, összetettem a két kezem, hogy volt fogadott orvosom! Ha nem lett volna, akkor szerintem még mindig kórházban lennék! Nagyon lelkiismeretes és aranyos a szülésnél! Tatabányán nem ismerek semmi normális szülésnőt! Nekik általában a fogadott orvosnak adott pénz felét szokták fizetni! Szóval azt sem úszod meg olcsón! Nekem csak orvosom volt!

2011. okt. 31. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!