A feleségem a 20. hétben jár. Miért van az, h a klinikán, a magánorvosnál és a 4d-s ultrahangon azt mondják a feleségemnek, h lánya lesz, majd mikor elmegy a védőnőhöz az az AFP: 20ug/l és a 0,7MOM rávágta fiú?! Most mi az igazság, tudni szeretnénk!
Ha a doki lányt mond akkor az lesz.
Az AFP értékéből állítólag lehet következtetni a nemére ..ezt beszélik.De ez nem éppen a valóságot tükrözi.
Nekem az értékekből fiúra lehetett saccolni és kislányom született.
Az utolsó vagyok
Ezt találtam röviden a történetről:
Az állítás szerint ha a normál tartomány alsó értékéhez áll közelebb a mért érték, akkor kislány, ha a felsőhöz akkor kisfiú lesz.
Az Uh a mérvadó (annyira bírom az ilyen "mindentudó" védőnőket)!
Amúgy nekem is elkezdte magyarázni, hogy ennyi-meg-annyi MOM-nál egyik nemű, míg az érték alatt másik nemű SZOKOTT lenni.. de ez egyáltalán nem BIZTOS, csak egy általánosítás, hogy aha, nekem is annyi volt és nekem is fiú lett... :S
Amúgy nekem a lányommal is 0,8, meg a fiammal is 0,8 volt a MOM - na ebből vonjon le a védőnőtök bármit is...
állítólag tényleg lehet a baba nemére következtetni az afp-ből, de ált. nem jön be... babona úgy mint a többi:)
én az UH-nak hinnék, de biztos csak akkor lesz, ha kibújik:)
Szerintem is az ultrahang a biztosabb. Azért én még pár hét múlva elmennék egy másikra is, mert egy ismerősöm úgy járt, hogy a 18-20.heti genetikai ultrahangon kislányt mondtak neki, pár héttel később a saját dokija talált valamit a baba lába között:-))))
Valóban akkor lesz biztos, hogy milyen nemű, ha megszületik, illetve genetikai vizsgálat is megállapítja 100%-osan.
Mi voltunk 4D-n 33. hetesen, ott már tisztán látszódott, hogy nunisunk van:-)))
Minden jót!
(35. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!