Mit gondoltok? Van benne igazság?
Úgy hallottam, hogy a nagyon hányós, rosszul levős kismamák kisfiúval terhesek. Ez mennyire igaz?
Én nagyon rosszul voltam már az 5-ik héttől, folyton hánytam, infúziót is kaptam. Mit gondoltok?
9+5 hkm
Azt gondolom, hogy ez megint egy állítás, ami 50%-osan igaz.
Nekem két lányom van, az elsővel 6-7 hónapos terhesen hagytam abba a hányást, a másodikkal csak párszor hánytam, de végig a terhesség alatt hányingerem volt.
Egyébként én pont fordítva hallottam: hányós akkor lány, "tudományos" magyarázata, hogy - na ez hogyan írjam szépen - ha fiú van benned, akkor egy kuki is.... Remélem érthető :)
Semmi bajom sem volt! Talán egy hétig,ha volt egy kis émelygésem, de még hányingernek sem nevezném!
Tegnap derült ki,hogy kisfiú!:))
Szia!
Az első babámnál a 9 hónapból 7 hónapot végighánytam, FIÚ lett.
A második babánál semmi rosszullétem nem volt, FIÚ lett.
A harmadik babánál, most 20 hetesen is tartanak a hányások, ő is FIÚ!
:)
Szerintem nem sok köze van a rosszulléteknek a baba neméhez. Legalábbis nálam nem volt összefüggés :)
Jó olvasni, hogy tényleg lehet akár kislány is! :)
Nagyon Boldog Babavárást és Sok Boldogságot kívánok Mindenkinek!
Pont annyi igazság van benne,mint akár melyik más babonában: a pocak formától az ignáig...
Nővérem mind a 4-gyel rosszul volt,az utolsó napokig,még a fogmosástól is rosszul lett! 3 fia és 1 lánya van.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,30 heteske
2 lányom és 1 fiam van, egyszer sem hánytam egyikkel sem.
Nem függ ez attól, hogy fiú vagy lány, inkább alkati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!