Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok? Van benne igazság?

Mit gondoltok? Van benne igazság?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy a nagyon hányós, rosszul levős kismamák kisfiúval terhesek. Ez mennyire igaz?

Én nagyon rosszul voltam már az 5-ik héttől, folyton hánytam, infúziót is kaptam. Mit gondoltok?

9+5 hkm

2011. júl. 5. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Teherbe estem, pozitív teszt után 1 héttel mindent kihánytam, napi 16 órákat aludtam, fogytam rengeteget, kórházba is voltam kiszáradás gyanújával, sírtam, zokogtam, minden bajom volt, így ment ez a 4. hónapig...

Tegnap voltunk 4D-n, és kiderült, hogy lányunk lesz :)

2011. júl. 5. 12:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!! Sok Boldogságát és Jó egészséget!
2011. júl. 5. 12:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Semennyire nem igaz. Az egesz attol fugg, hogy abban az eletszakaszban az agy hogyan reagal a hcg es egyeb terhessegi hormon novekedesre.

Mai napig nem tudjak egeszen pontosan, hogy miert hany egy kismama sokat az egyik terhessegenel, vagy mindegyiknel, holott mas meg csak nem is emelyeg. Eppen ezert nem is tudnak ellene meg tul sokat tenni, vannak praktikak, de semmi sem teljes megoldas.

A gyermek nemenek nincs hozza koze es a hormonok mennyisegenek sem, mert peldaul az ikerterhessegnel az elejen joval gyorsabban no a hcg, megis vannak ikres kismamak, akik nincsenek rosszul.

2011. júl. 5. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Erre ne adj semmit. Van egy kisfiam,most várom a másodikat,semmit nem voltam sose rosszul,és nem lányom lesz. Az,hogy rosszul vagy vagy sem,attól nem biztos,hogy fiú,majd az uh megmondja.
2011. júl. 5. 12:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem voltam nagyon hányós összvissz kétszer hánytam igaz az émelygés hányinger az megvolt. Fiam lesz nem tudom jelent e ez valamit.
2011. júl. 5. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Én egyikükkel sem hánytam csak émelyegtem. Az első fiú lett, most elméletileg kislányt várok.
2011. júl. 5. 13:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem igaz :)

Kisfiam van, soha egy percig nem voltam rosszul a terhesség alatt, nem hánytam, nem émelyegtem, nem undorodtam semmitől, nem voltam kívánós, egyszóval semmi bajom nem volt.

De barátnőm sem volt soha rosszul, egyik terhessége alatt sem, neki az első kisfiú, a második kislány lett.

2011. júl. 5. 13:57
 18/19 anonim ***** válasza:
20. hétig majdnem minden reggel hánytam. Még ma is (25+4) visszaküldte a reggeli joghurtot a kisasszony.
2011. júl. 5. 14:00
 19/19 A kérdező kommentje:

Akkor még várunk pár hetet és akkor már biztosan megmondják :) Mindenkinek köszönöm a választ!

Sok Boldogságot és Boldog Babavárást!

2011. júl. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!