6 hetes terhes vagyok és sokat eszem. Lehet hogy emiatt fáj a hasam?
Az első terhességemnél én is sokat ettem, de csak az első 12 hétben, utána leálltam. Az utolsó trimeszterben már alig bírtam enni, úgy nyomta a gyomromat a babám.
Jó étvágyat, egyél csak.
Ha jól esik, egyél nyugodtan. FŐleg, hogy magas és vékony vagy, ezzel senkinek sem ártasz. Sem Neked, sem a babának nem lesz ettől baja.
Egyébként szerencsés vagy, én a 7-12. hét között alig bírtam enni a folyamatos hányinger miatt.
Boldog babavárást,
23 hetes kismama
14.06-os vagyok. Lehet Te nem leszel rosszul, még az orvosok sem tudják, hogy mi a kiváltó oka annak, hogy egyik kismama alig bír enni, a másiknak meg semmi baja. Örülj neki, ha nem vagy rosszul :) Én is egy darabig voltam csak, de azért örülök, hogy elmúlt az az időszak, mert előtte életemben kb 2x hánytam... azokban a hetekben meg szinte folyamatosan. De persze a kisbabáért az ember tűri :)))
Boldog babavárást!
Egyél ahányszor jól esik, de nem kell túl sokat egyszerre és az ételek minősége is fontos.
Gratulálok!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!