Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vizsgálatokra fognak...

Milyen vizsgálatokra fognak tovább küldeni ha alacsony a pajzsmirigyem?

Figyelt kérdés
Ma hívott a védőnőm hogy Megérkezett a laboreredményem és azt mondta hogy a pajzsmirigy kicsit alulműködik.Ez nagy baj?Tovább küldenek vizsgálatokra?
2015. ápr. 9. 18:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na jó nem kell itt veszekedni.Am már elolvastam mindent amit lehetett,de majd az orvos megmondja mi a teendő
2015. ápr. 9. 22:12
 12/12 anonim ***** válasza:
lányok, bocsánat, hogy belekérdezek, de látom értetek hozzá. Nekem 6 az az érték, aminek max 4,9nek szabadna lennie (asszem ez a TSH), de az orvos szerint nem vészes, gyógyszert sem írt rá. Nem vagyok terhes, de már tervezzük. Azért nézettem meg amúgy, mert nem tudok lefogyni... szóval szerintetek ez is kockázati érték?
2015. ápr. 9. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!