Lehet pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Ma csináltam egy tesztet,mert nem jött meg. Nem vártam ki a 3 percet, amit írt, kb 1 perc után kidobtam, mert csak 1 csíkot mutatott és mérges lettem. Aztán most kb 1 óra elteltével ránéztem és 2 csík van rajta. Értékelhető pozitív lehet ez?2015. ápr. 8. 20:01
12/21 A kérdező kommentje:
Holnap reggel csinálok, megírom persze!!!
2015. ápr. 9. 13:18
13/21 anonim válasza:
10-es kicsit gondolkodj el mielőtt ilyet leírsz...
Tisztában vagy vele melyik topicban vagy? Tisztában van vele, hogy mit írtál?? Nem hiszem, és őszintén csodálom, hogy a megjött mondatért még nem szedtek téged elemeidre...Ízléstelen és modortalan...javaslom gondolkozz kicsit mielőtt nekiállsz püfölni a billentyűzetet!!!
14/21 anonim válasza:
13-as. Nagyon is jol atgondolva irtam a kommentet. Tudod bantotta az igazsagerzetemet az hogy nekitapadtak a kerdezonek. Az nem volt modortalan mi?
15/21 anonim válasza:
Szállj egy kicsit magadba, mert úgy látom nem értéd a lényeget...
De lehet, hogy felesleges is, ha eddig nem értetted meg ezután sem fogod, csak gratulálni tudok!!!
17/21 anonim válasza:
Kérdező! Teszteltél? Mi újság? Teszteltél?
Bocs az offolás miatt.
18/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megcsináltam reggel. Megint halvány pozitív :)Elég lassan, de elszíneződött :)
2015. ápr. 10. 08:02
19/21 anonim válasza:
Gratula :) nem kell egybol erős pozinak lennie csak jelenjen meg idon belül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!