Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet pozitív a teszt?

Lehet pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
Ma csináltam egy tesztet,mert nem jött meg. Nem vártam ki a 3 percet, amit írt, kb 1 perc után kidobtam, mert csak 1 csíkot mutatott és mérges lettem. Aztán most kb 1 óra elteltével ránéztem és 2 csík van rajta. Értékelhető pozitív lehet ez?
2015. ápr. 8. 20:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha tennél fel képet.
2015. ápr. 8. 20:04
 2/21 A kérdező kommentje:
2 csík van rajta jól láthatóan.
2015. ápr. 8. 20:06
 3/21 anonim ***** válasza:
18%
Komolyan ez a válaszod? Első segíteni akar azzal, hogy megnézi a képet, te meg ide vágsz annyit, hogy két csík van rajta?? Akkor döntsd el te és ne itt kérdezz!!
2015. ápr. 8. 20:10
 4/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok, oké, akkor gratulálok, valószínűleg babát vársz. Csinálj még egyet, az lesz a biztos, és várd ki az időt. Valószínűleg időn belül jött ki ez is.
2015. ápr. 8. 20:13
 5/21 A kérdező kommentje:
Én nem akartam megsérteni, hanem írtam, hogy van 2 csík és mindig azt írják, hogy 5 perc elteltével már nem biztos, hogy igaz eredményt mutat, ezért kérdezem. Hogy lehet-e a 1 óra múlva is értékelhető a pozitív?
2015. ápr. 8. 20:14
 6/21 anonim ***** válasza:
49%
vegyel meg egyet, pisilj, aztan hasznald a leiras szerint. erre megis milyen valaszt varsz?? lehet-e pozitiv ha két csik van rajta?? aha, lehet.. hamar igy kikukaztad!
2015. ápr. 8. 20:38
 7/21 anonim ***** válasza:

Tudod egy kisgyerekhez ettől több türelem kell majd...

Ismételd meg a tesztet.

2015. ápr. 8. 20:59
 8/21 A kérdező kommentje:
Van egy gyerekem és tisztában vagyok, mennyi türelem kell. Csak hónapok óta nem sikerült, (6 hó) és már feladtam.
2015. ápr. 9. 07:19
 9/21 anonim válasza:
Nekem az elején időn túl lett két tesztem is pozitív és reménykedtem és a tünetek is megvoltak(kimaradt a vérzés is)Nem várt után másfél héttel lett időn belüli a tesztem pozitív. 9.hétnél járok
2015. ápr. 9. 08:51
 10/21 anonim ***** válasza:
45%

Húúú de nagyon kedvesek a válaszadók...

Szerintem tesztelj újra, de ha jól láthatóan, egyértelműen pozitív lett a teszted, akkor szerintem a következő is az lesz.

Én nagyon szurkolok Neked :) és nem értem miért kötekednek, nem írtál semmi olyat amiért így ki kéne akadniuk. Lehet Nekik megjött...

Megy a drukk!

2015. ápr. 9. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!