Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam a 18 hetes uh-n,...

Ma voltam a 18 hetes uh-n, rossz lett az eredményem, mire számithatok?

Figyelt kérdés
a down szindr 1: 179-hez, a többi eredményem jo lett, ma vagyok 17 és 4 napos, de mi ugy számoltuk az elözöhöz, hogy ma 18 hetes és 3 napos lennék. lehet ez miatt rossz? holnap kell menni genetikushoz megbeszélésre, lehet amniocentezis lesz. nagyon el vagyok keseredve. volt igy máér valaki? 32 éves vagyok.
2010. febr. 18. 12:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bízz a minta vételben!!! Egyik ismerősömnek is rossz volt a genetika és a magzatvíz mintavétel kimutatta hogy minden oké és kislánya lesz. Lehet az is hogy korai volt az uh. Szorítok. Írd meg holnap hogy a doki mit mondott!!! Drukkolok hogy csak az uh legyen korai.:) Fel a fejjel

2010. febr. 18. 12:35
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Én 35 éves voltam,a kockázat 1:120 volt.Senki nem akarta,h megcsináltassam az amniot(féltettek engem,és a babát is)de én nem bocsájtottam volna meg magamnak,ha azért születik betegen,mert nem vállaltam a vizsgálatot.Megcsináltattam(egyáltalán nem volt olyan rossz,mint ahogy elképzeltem).Azóta már 20 hónapos,és makk egészséges a babám.A környezetemben többen jártak így,mindenki bevállalta,és mindenhol egészséges baba született(nem ment el egyik kicsi sem).Azt tudom,h a következő terhességemnél csak az amniot fogom választani(ha azt vállalom,tök felesleges az integrált vagy a kombinált teszt)
2010. febr. 18. 12:44
 3/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, holnap Pécsre megyünk, de uh nem lesz azt mondta a nő a telefonban, csak megbeszélés. utána olvastam az alacsony afp-nek és nem kell aggodni azt irják, de a down kockázaton aggodom. örülök hogy nektek egészséges a babátok. ha felajánlják az amniocentezist, belemegyek. ez a baba 3 év alatt jött össze, már nyáron 33 leszek, nagyon félekhogy elveszitem.
2010. febr. 18. 13:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Első vagyok

Az afp tényleg megbízhatalan. nem kell foglalkozni vele, máshol nem is veszik le. A lényeg hogy a mintavétel meg legyen. Most csak beszélgetés lesz hogy a családban milyen betegségek vannak stb... 37 hetes km

2010. febr. 18. 13:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és Nem veszíted el a Babádat!!! Ilyenekre ne is gondolj
2010. febr. 18. 13:18
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a kombinált teszt jó lett, de az AFP nagyon alacsony (0,47 MoM). Engem Pestre küldtek genetikára. 31 éves múltam amúgy. Ott egy alapos UH-t csináltak, és nekem azt mondták, nem kell az amnio, a baba egészséges. Nekem az volt a gond, hogy hamarabb vettek vért, ezért lett rossz az eredményem.

A Te értéked - bár tudom pozitív - de mégsem olyan elkeserítő. Ha belegondolunk, 179 ugyanolyan eredménnyel rendelkező babából 1 beteg és 178 egészséges. Én mindenképpen bíznék abban, hogy a baba egészséges. Az amniot ha mondják, hogy érdemes elvégeztetni, próbáld meg. Én is hallottam, hogy csak "kívülről" tűnik fájdalmasnak, de igazából nem az.

Nagyon drukkolok Neked és várjuk az eredményt.

És addig is: fel a fejjel!!!!

23 hetes kismama

2010. febr. 18. 13:48
 7/17 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy tényleg a korai vizsgálat miatt lett rossz az eredményed. Ne aggódj. A pécsi genetikai főorvos a dokim (dr. Veszprémi Béla), széles körben elismert, nagyon alapos doki. Ha úgy látja, mindent meg fog tenni Értetek, a legjobb kezekben leszel. Ne ess kétségbe, ha amniót tanácsol, fogadd el, és nyugodtan kérdezz tőle, nagyon korrekt! Üdv, és drukkolok, 35 hetes.
2010. febr. 18. 17:48
 8/17 A kérdező kommentje:
szia nagyon köszönöm. még nerm tudom hogy melyik dokihoz kerülök de holnap irok hogy mi volt. 32
2010. febr. 18. 19:01
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia, 13.48-as vagyok. Mit mondott ma a genetikus? Gondoltam ma Rátok. ( és tegnap küldtem 2 emailt is )
2010. febr. 19. 19:46
 10/17 anonim ***** válasza:

szia!

13:18 as vagyok. Engem is érdekelne remélem minnél jobbakat mondott

2010. febr. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!