Ma voltam a 18 hetes uh-n, rossz lett az eredményem, mire számithatok?
Szia!
Bízz a minta vételben!!! Egyik ismerősömnek is rossz volt a genetika és a magzatvíz mintavétel kimutatta hogy minden oké és kislánya lesz. Lehet az is hogy korai volt az uh. Szorítok. Írd meg holnap hogy a doki mit mondott!!! Drukkolok hogy csak az uh legyen korai.:) Fel a fejjel
szia!
Első vagyok
Az afp tényleg megbízhatalan. nem kell foglalkozni vele, máshol nem is veszik le. A lényeg hogy a mintavétel meg legyen. Most csak beszélgetés lesz hogy a családban milyen betegségek vannak stb... 37 hetes km
Szia, nekem a kombinált teszt jó lett, de az AFP nagyon alacsony (0,47 MoM). Engem Pestre küldtek genetikára. 31 éves múltam amúgy. Ott egy alapos UH-t csináltak, és nekem azt mondták, nem kell az amnio, a baba egészséges. Nekem az volt a gond, hogy hamarabb vettek vért, ezért lett rossz az eredményem.
A Te értéked - bár tudom pozitív - de mégsem olyan elkeserítő. Ha belegondolunk, 179 ugyanolyan eredménnyel rendelkező babából 1 beteg és 178 egészséges. Én mindenképpen bíznék abban, hogy a baba egészséges. Az amniot ha mondják, hogy érdemes elvégeztetni, próbáld meg. Én is hallottam, hogy csak "kívülről" tűnik fájdalmasnak, de igazából nem az.
Nagyon drukkolok Neked és várjuk az eredményt.
És addig is: fel a fejjel!!!!
23 hetes kismama
szia!
13:18 as vagyok. Engem is érdekelne remélem minnél jobbakat mondott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!