Mire számíthatok? Ez rossz jel?
Van jobb dolga is szerintem minthogy számolja, hogy mikor lesz az évfordulótok.
Bocs, de ezeket a fiúk annyira nemszokták felfújni legtöbb esetben
Ezt ebből az egy momentumból nem lehet megállapítani. Attól függ, hogy másokor mennyire odaadó és mennyire lehet rá számítani.
Nekem pl. a párom (igaz, akkor még csak 1 hónaposak voltunk) nem írt sms-t, mert lefogyott a kártyájáról a pénz (az anyja nem ad rá soha, és még nem keres a párom), vagyis nem is tudott rá tenni. Én persze tökre kiakadtam és kivágtam a hisztit.
Persze tök alaptalan volt az egész, fel akart köszönteni, még annak ellenére is, hogy az ő családjukban nem olyan nagy cucc, ha valakinek névnapja van. Meg sem ünneplik.
Értékeld át a kacsolatotokat eszerint, hogy mennyire tudsz benne bízni és eszeint dönts! Szerintem nem olyan nagy a baj...:)
23L
ma 13:01vagyok
Az még kimaradt, hogy mi is távkapcsolatban élünk, de azóta szinte mindig együtt vagyunk, vagy náluk, vagy nálunk. Ekkor még nem volt így és pont ilyen szerencsétlenül jött ki.
a pasik ezt nem tartják olyan fontosnak.
bár lehet h nekem pasilelkem van, mert mindig a barátom emlékeztet, h mit is ünneplünk aznap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!