Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire számíthatok az orvosnál...

Mire számíthatok az orvosnál nagyon rossz?

Figyelt kérdés

Jött egy papír hogy a rákszűrésem eredménye megérkezett, mely alapján további ellenőrzés, illetve kezelés szükséges.

Gondolom nemhiába küldtek ki levelet. Milyen ellenőrzésre számíthatok? Vérvétel, vagy újabb citológia? =(

Gondolom ezért nem jött már meg a menszeszem aug.21.óta, mert vmi baj van, félek. :( Már tabit is kaptam, de barnáztam tőle, nem volt mensi :S Holnap elmegyek a dokihoz.

19/L

2010. nov. 23. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem számíts mindenre, legalább nem fogsz meglepődni. vérvételre is, újabb cytológiára is. ha visszahívnak 2 lehetőség van, vagy rossz volt a minta és meg kell ismételni, vagy találtak vmilyen gyulladást, vagy más egyebet. mivel írtad h neked menzeszed sincsen, így valószínűleg nem a minta volt rossz, hanem valami más van.
2010. nov. 23. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:

A legvalószínűbb, hogy valami bakteriális fertőzésed van.

A menzesz már nagyobb probléma, leginkább hormonzavarra utal. Endokrinológust keress fel.

2010. nov. 23. 16:12
 3/8 A kérdező kommentje:

ASCUS! ez lett az eredmény, nem tudom ez mi, de azt mondta, hogy ne aggódjam, vmi kis dolog. Vagy gyulladás vagy HPV ő sem tudja.

Volt már vkinek ilyen eredménye?

2010. nov. 24. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen eredmény jött ki. Bakteriális fertőzés, kaptam hüvelytablettát.

Fél év múlva kell majd visszamenni kontrollra.

Egyébként én is voltam már úgy, hogy nem jött meg a menzeszem 3 hónapig, jártam orvosnál, nem derült ki semmi, a végén magától rendeződött az egész.

2010. nov. 25. 13:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is minden rendbe jön. De ha csak bakteriális fertőzés akkor miért igy irja ki az eredmén? Volt már nekem rákszűrés melett gombám mégis akkor negatív lett, semmmi Ascus meg ilynek. Most is gombára való kúpot meg gyógyszert kaptam, közben semmi bajom, számomra érthetetlen. Dokitól kérdeztem hogy akkor ezért nem jött meg a menszeszem sem, ő erre azt mondja, hogy ennek semmi köze.
2010. nov. 25. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:

gomba,fertőzés, stb. ezek mellett nem írhatod, hogy nincs semmi bajod, legfelljebb azt, hogy nincs tünet. Én is azt hittem, hogy nincs semmi, aztán most vették ki a petevezetékemet. Így utólag okos tudok lenni és tudom,hogy jobban oda kellett volna figyelnem, de nekem sem volt tünet. kezeltesd ki, és a mai egészségügyhöz képest örülj, hogy ráírják és visszahívnak. Sok helyen még a vérvételt vagy vizeletmintát sem csinálják meg csak kamuznak.

Jobbulást neked!

2010. nov. 25. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
a petevezetékemet amúgy gyulladás miatt távolították el, ezt elfelejtettem odaírni. Így nem lehet kisbabánk, csak lombikkal.
2010. nov. 25. 19:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát ilyen drasztikus csak nem lesz. :S
2010. nov. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!