Mi lesz így, mire számíthatok? Rossz anyának érzem magam.
Nyugi!!! Ez nemcsak rajtad múlik. Erőltetni semmi esetre se erőltesd, jól csináltad. Azzal csak többet ártanál. Nem vagy rossz anya, a kötött csípő nem a te hanyagságodon múlik, ne vádold magad. A kengyelt meg túlélte már több száz baba, hidd el nektek sem lesz semmi gond. Kicsit macerás gondolom, de menni fog, mint a karikacsapás. A te gyerekednek te vagy a legjobb anyukája, és ez tuti. :D
(Megjegyzem nekem is, és az összes gyerekemnek kötött a csípője, de minden ortopéd doki azt mondta rá, hogy semmi jelentőség, ők így vannak összerakva. Csípőficamuk nincs.)
Nálunk is uh-on is nézték a csípőjét semmi gond nem volt vele.Csak attól félek,hogy le fog cseszni a doki,hogy biztosan nem tornáztattam rendesen.Pedig minden pelusozás alkalmával próbálom legalább egy két körzésre rávenni a drágámat de ennyi,többet nem enged.
A legjobbat akarom a gyermekemnek mint bármely más normális anya.
Kíváncsi leszek mi lesz.
köszi a választ és a biztatást.
:-)
Hallllihó!Képzeljétek minden rendben volt már nem kötött a kicsikém csípője,90/90.nem is kell visszamenni majd csak másfél évesen járásvizsgálatra.Olyan boldog vagyok,nagyon örülök neki,hogy már a pelust sem kell hordani.Maximálisan megértette a doktornő,h nem tudtam már tornáztatni a picurt,mert nem engedte.Azt mondta,semmi baj a pelussal és azzal,hogy lelkiismeretesen rá adtam teljesen helyre jött minden.
Köszönöm a bátorításokat,kicsit lelket öntöttetek belém és ma már minden jó és boldogan nézem,ahogy a kicsi fiam önfeledtem mocorog a pelus nélkül.
Szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!