AFP 0,68 jo vagy rossz? Mire számithatok?
Szia.
Nekem dettó ugyanez volt az eredményem,más minden eredmény tökéletes volt.Engem nem küldtek ezzel sehova.A kislányom makk egészséges,eleven cserfes 2éves :)
Minden jót kívánok
Nekem más miatt kellett genetikára járnom, de láttam, írtad, hogy Pestre küldött. A Sote I. Számúba? Én oda jártam. Elég undok asszisztensekkel töltötték fel a mezőnyt. :( A dokik viszont nagyon aranyosak. Ha első alkalommal mész, és időpontra, be ne merj kopogni, vagy ilyesmi, mert a fejedet veszik. Majd ők szólítanak,beadod a beutalódat és majd szólnak, ha mehetsz be, ekkor még a neveden hívnak. Aztán felveszik az adataidat, kapsz egy kis könyvet amin szerepelni fog az állandó hívószámod, ami megegyezik a személyi számod utolsó 4 számjegyével, és mehetsz az UH-ra.(Mindenhol kijelző van, azt kell figyelni.) Ott is szólítanak majd,nem kell beadni a papírt, mert a genetikáról azonnal küldik az adataidat, megcsinálják az UH-ot, visszamész a genetikára vele, és vársz, hogy megint szólítsanak. Na akkor bemész egy belső váróba, ott üldögélsz egy kicsit, és onnét mész tovább a genetikushoz. Az első alkalommal én 8-ra mentem, és negyed 1-kor végeztem. Pedig minden egy folyosón, pár ajtóra egymástól történik, viszont nagyon sokan vannak, mert az ország egész területéről küldenek ide kismamákat.
Ha nem oda mész, akkor bocsi, hogy közbeszóltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!