Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP 0,68 jo vagy rossz? Mire...

AFP 0,68 jo vagy rossz? Mire számithatok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0,7-2,5-ig jó
2011. jan. 18. 21:09
 2/12 anonim ***** válasza:
0,64 lett nekem, és már 16 hónapos elmúlt a makkegészséges lányom. Egy jó alapos uh-ra számíts, esetleg genetikai tanácsadásra, esetleg magzatvízvételre. A tarkóredő jó volt? Én ezek közül csak uh-ra mentem, maximálisan megbíztam a dokimban, aki azt mondta, hogy egészséges a gyerek.
2011. jan. 18. 21:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen minden rendben csak az afp aggaszt ,megyek genetikára a biztonság kedvéért felküldött pestre!
2011. jan. 18. 22:05
 4/12 anonim ***** válasza:
jó, nincs messze a határértéktől. én 0,45-el mentem a genetikára, szívem mélyén éreztem, hogy nem lehet baj és így is lett, de volt pár nehéz hetem addig. amennyire tudod, próbáld letojni, mert ez az afp egy elég megbízhatatlan vizsgálati módszer
2011. jan. 19. 07:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem dettó ugyanez volt az eredményem,más minden eredmény tökéletes volt.Engem nem küldtek ezzel sehova.A kislányom makk egészséges,eleven cserfes 2éves :)

Minden jót kívánok

2011. jan. 19. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem más miatt kellett genetikára járnom, de láttam, írtad, hogy Pestre küldött. A Sote I. Számúba? Én oda jártam. Elég undok asszisztensekkel töltötték fel a mezőnyt. :( A dokik viszont nagyon aranyosak. Ha első alkalommal mész, és időpontra, be ne merj kopogni, vagy ilyesmi, mert a fejedet veszik. Majd ők szólítanak,beadod a beutalódat és majd szólnak, ha mehetsz be, ekkor még a neveden hívnak. Aztán felveszik az adataidat, kapsz egy kis könyvet amin szerepelni fog az állandó hívószámod, ami megegyezik a személyi számod utolsó 4 számjegyével, és mehetsz az UH-ra.(Mindenhol kijelző van, azt kell figyelni.) Ott is szólítanak majd,nem kell beadni a papírt, mert a genetikáról azonnal küldik az adataidat, megcsinálják az UH-ot, visszamész a genetikára vele, és vársz, hogy megint szólítsanak. Na akkor bemész egy belső váróba, ott üldögélsz egy kicsit, és onnét mész tovább a genetikushoz. Az első alkalommal én 8-ra mentem, és negyed 1-kor végeztem. Pedig minden egy folyosón, pár ajtóra egymástól történik, viszont nagyon sokan vannak, mert az ország egész területéről küldenek ide kismamákat.

Ha nem oda mész, akkor bocsi, hogy közbeszóltam. :)

2011. jan. 19. 09:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Fuuu nem egYszerű:)Bár nálunk is ilyen mindenki ugyhogy megse lepődök!Meg a csaj már akkor is köcsi volt mikor az időpontot kértem ugyhogy egyértelmű volt hogy nem kedvesek! Nem tudom az 1.számú női klinikára megyek azaz amit irtál?
2011. jan. 19. 09:31
 8/12 anonim ***** válasza:
az asszisztensek tényleg bunkók :( nem is értem, ha valakinek épp megállítják, hogy beteg a babája és akkor még az ő hülyeségét is hallgatni kell... én kérdeztem tőle valamit, amire ő tud egyedül válaszolni, mert az ottani rendszerre vonatkozott, arra nem mondott semmi konkrétat és aztán később amikor ennek következtében bonyodalom lett, neki állt följebb
2011. jan. 19. 09:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Jajj rosszul hangzik én nem birom a feszültséget:)és ha valaki igazságtalan velem azt kiosztom:)
2011. jan. 19. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
annyira nem volt nagyon gáz, de én is utálom ha igazságtalanság történik. csak úgy finoman érezteti veled, hogy te kb. alsóbbrendűbb vagy, mert te "csak" páciensként jöttél oda és ne is szólj egy szót se, csak ha kérdeztek... de gondolom ismerős, sokszor az asszisztensek különböző szakrendeléseken elkövetik ezt a hibát. én értem, hogy idegesek a sok beteg miatt, de mégsem így kéne hozzáállni.
2011. jan. 19. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!