Tényleg nagyobb lesz az ember lába a terhességtől?
Itt olvastam egy régebbi kérdésnél ahol a kérdező irta h a terhességek miatt nagyobb lett a lába,és ezért a régi cipői nem jók. Nem tudom h ez most kamu,v csak kifogás volt részéről. De kicsit megijedtem.
Nekem alapba 36-37es lábam van. Most a terhességem vége fele elkezdett dagadni a lábam így kellett vennem egy 38as tutyit,mert a régi cipőimbe nem fért bele a láam szoritott.
Nekem azt mondták h szülés után vissza áll az eredeti méretére a lábam.
Nekem is szélesebb lett, nem is állt vissza. A 39-es magassarkúim pl szűkek lettek, csizmából is nagyobbat kellett vennem idén, mert nem volt kényelmes. :(
Szóval nem kamu, de amúgy ez mire lett volna kifogás? szerintem ennek senki nem örül, hogy x ezerért mindenből kell venni egy újat!
En nem vizesedtem,de nagyobb lett,de nem szelesebb.41volt alapbol,de 42-t hordtam terhesen.De ez annyira marka fuggo.Pl probaltam mar 41-est nemreg,ami kicsi volt.De most van pl 40-es is,ami jo.Egy tornacipo,egy aportcipo,egy masik belelt cipo 41-es.Csizma 42.Egy szaras tornacipo 40-es.Magas csizmam is 41.
De amugy terhesseg elott is sokkal koverebb voltam mint most,szoval lehet a suly is kozrejatszik hogy most kisebbek is jok ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!