Valóban nagyobb baba várható, ha mézet eszik az ember? Napi 2 evőkanállal gyümölcsteába szoktam tenni, ez már sok lehet?
Én csak azzal tudnám ezt összefüggésbe hozni, ha valaki terhességi diabéteszes, nem kezeli és eszi a mézet is.
Régebben nem volt cukorterheléses vizsgálat.
Csak annyit tudok, hogy a cukrosoknak lehet nagy babájuk, ha nem jól tartják a diétát. :o)
Alapvetően a méz szerintem nem eredményez nagy babát, mint ahogyan a vitaminok sem.
Szia!
Az utolsó előtti válaszolónak van igaza!
Pont a héten beszélgettem erről a dokimmal, hogy mitől lehet vkinek nagy babája! És azt mondta, hogy az esetek 99%-ban a nem kezelt cukorbetegség miatt vannak nagyobb babák az átlagnál! Tehát ezek nem csodababák, ahogy a tv-ben mutogatják őket, hanem sajnos egy nem kezelt dolog miatt szenvednek ők is, már akinek ettől baja lesz! Persze régen nem volt ilyen vizsgálat, de ma már nagyon egyszerüen kimutatható!
Ha neked nincs bajod a cukroddal, akkor a szervezeted le tudja bontani a cukrot, és nem lesz semmi baja a babának, főleg nem szerintem attól a 2 kanáltól amit a teádba teszel!:-) Úgyhogy nyugodtan idd meg ha jól esik!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!