Tényleg nagyobb lesz az ember lába a terhességtől?
Itt olvastam egy régebbi kérdésnél ahol a kérdező irta h a terhességek miatt nagyobb lett a lába,és ezért a régi cipői nem jók. Nem tudom h ez most kamu,v csak kifogás volt részéről. De kicsit megijedtem.
Nekem alapba 36-37es lábam van. Most a terhességem vége fele elkezdett dagadni a lábam így kellett vennem egy 38as tutyit,mert a régi cipőimbe nem fért bele a láam szoritott.
Nekem azt mondták h szülés után vissza áll az eredeti méretére a lábam.
Hát nekem tényéeg nőtt. 1 számmal.
Terhesség előtt 38-as cipőt hordtam, de most már 39-es kell. Nekem szélesebb lett a lábam, pedig nem tutyiban jártam terhesen, hanem rendes cipőben, szóval tartotta a lábamat. A vége felé vizesedtem is, de szülés után rögtön eltűnt a lábdagadás. Viszont a szélesebb lábfej megmaradt. :S
Ez az első szülésemkor történt, a második után szerencsére nem nőtt tovább.
Nekem 38as a lábam, terhesség alatt 39es cipőket hordtam,az volt jó.
Szülés után visszaállt és újra a "régi" 38as cipőimet tudom hordani.
2 gyerekem van, mintha mind a két terhességnél nőtt volna fél-fél számot a lábam.
40-es lábam volt, a kisfiam után már egyre több 41-es kellett, most a kislányom születése óta meg csak a 41-esek jók.
Anyukám lába is nőtt 38-asról 39-esre 2 terhessége alatt.
Vajon mindenkinek a szélesség miatt kell nagyobb, vagy van, akinek "hosszra" is változott?
Nekem eleve széles, de hosszra nem bánnám, ha nem a 35-ösöket kellene vadásznom. :)
Én sem hittem el, de a 38-as cipőim szülés után nem jöttek rám, azóta 39-est hordok. Nem lett szélesebb amúgy, elég vékony a lábfejem, viszont a régi cipőim nyomják a lábujjam...
4 éve szültem, nem állt vissza a lábméretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!