Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vércukormérés előtti napon...

A vércukormérés előtti napon figyeltetek arra, hogy mit esztek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a tesztebéd: van vagy hat féle ebéd, amiből szabadon választhatsz. leves és második. azt kell megenni a vizsgálat előtt. csak nem tudom mi haszna, aha azok olyan kis lájtos ételek. no majd kedden kiderül. de lehet eszem azt amid szoktam. meg nekem nem is éhgyomorra kell mennem. nem értem
2010. febr. 18. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Leves tésztával és hús krumplival, az mióta lájtos étel?! :DD

Ha tészta nélküli lenne a leves és a krupli helyett saláta lenne, akkor oké, de így?

Mennyit szedtél fel eddig?

2010. febr. 18. 16:59
 13/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok

5 kiló jött fel rám, lényegében 5 hét alatt. a baj az hogy fulladok is csak nem tudni hogy ez a plusz súlytól vagy az asztmámtól. és ez még kicsit korai lenne. :-( de legalább ennék bőven vagy nassolnék..de nem, a széklettel sincs gondom...majd kiderül hétfőn(belgyógyászati vizsg.) meg kedden.

2010. febr. 19. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Az tényleg sok :(

Valószínűleg cukor lesz,csak az a furi, hogy ennyire korán. Az inzulinellenes hormonokat elvileg a lepény termeli, ami ugye még nem alakult ki.

Nekem jóval később alault ki a terh. diabetes és én is hirtelen híztam egy óriásit, pedig semmit nem változtattam az étkezésemen, nem ettem többet!

Remélem kiderül mi bajod és akkor tudják kezelni!

2010. febr. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!