Akinek jó lett a terheléses vércukormérés, annak konkrétan mennyi lett az eredmény?
Az első terhességemnél sajnos kialakult a diabétesz, akkor 7,8 volt, diétáznom kellett, szülés után meg a kislányom intenzívre került, mert leesett a vércukra és nagyon besárgult, állítólag az én diabéteszem miatt, hiába diétáztam. Most a 2. terhességemmel voltam a 12. héten, akkor 5,6 lett, ami jó, most meg a 25. héten (tegnap), 5,8, ami szerencsére szintén jó. Csak nem tudom mennyire jó....vigyázni fogok továbbra is az étkezésemre, meg jhéten megyek orvoshoz meg védőnőhöz is, csak addig is szeretném tudni, hogy akinek sosem volt ilyen jellegű problémája, annak vajon mennyi lett a jó érték....
köszi előre is!
első terhesség: 4,8-ról, 4,9. egyszer nézték
második terhesség: kétszer nézték: 4,2-ről 3,8 és 5,2 -ről 4,8
harmadik terhesség 3,5-ről, 3,6.
és zabáltam a cukrot mindegyik terhesség alatt, csokit, fagyit, mindegyikkel 20 kg felett híztam amire nem vagyok büszke.
DE a terhesség után nem is kívántam a csokit le is adatam mindig felszedett kilókat, sőt ha most csokit eszem szinte rosszul vagyok tőle.
Hadd kérdezzem meg, Neked kell menni még egyszer cukorterhelésre?
Ugyanabban a cipőben járunk, a lányomnál előjött a terhességi cukor, mostani terhességemnél és is kétszer voltam, kb. ugyanakkor, mint Te és jó lett az eredmény. Dokimmal úgy beszéltük, hogy nem annyira szokás harmadszor is, de ha engem megnyugtat, menjek el még egyszer.
Nem nagy vágyam a cukros löttyöt inni, de azért szerintem elmegyek. Csak kíváncsi vagyok, másnál hogy áll ez a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!