12 hetes múltam,2 napja a doki ellenőrizte a méhszájat és ultrahangvizsgálatot csinált, minden rendben volt, de elég fájdalmas volt a vizsgálat, rá 2 órára picit barnáztam. Szerintetek lehet a vizsgálattól?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 10:35
1/7 A kérdező kommentje:
Tegnap is volt még egy pici barna folt a bigyimon, ma már csak halvànyan láttam, de még mindig pici volt. Dokit nem tudom hívni,mert el kellett utaznom.
2015. márc. 28. 10:36
2/7 anonim válasza:
Vizsgálat után előszokott fordulni csak ne vérezz és görcsölj mert az baj. Jah és még egy miért vizsgálnak már ilyenkor nem értem terhesség megállapításnál és esetleg terhesség végén vizsgálnak tudtommal.
3/7 anonim válasza:
A vizsgálatnak nem szabad fájnia,jó nagy állat lehetett a doki.Amúgy tényleg nem szoktak alapból vizsgálni ha nincs panasz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy stressz hatásnak voltam kitéve, és ellenőrizte a hülye külföldi doki,hogy nem-e kezdett nyilni a méhszáj, csak nagyon fájt,meg közbe lemérte a nyaki redőt ès orrcsontot.
2015. márc. 28. 14:55
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok.Akkor azért fájt mert a méhszáj körül matatott.Ilyet nem szabadna!!!!!Pihenj sokat,szerintem a szexet is hagyjátok ki pár napig!
6/7 anonim válasza:
Szia legelső vagyok jobban vagy már??
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igen jobban vagyok, de sajnos még mindig a stressztől nagyon fáj a hasam,pedig próbálom nyugtatni magam.
2015. ápr. 4. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!