Elhalhatott a terhesség? Február 12-én menstruáltam utoljára, vagyis orvosilag 6 hetes terhes vagyok!
Figyelt kérdés
Tegnap a doki 4 hetesnek mondta, és nem látott még szíkhólyagot, sem embriót! A méhemre pedig azt írta, hogy az átlagosnál valamivel nagyobb! Jövő hétre visszarendelt!Ha elhalt volna a terhesség, akkor a teszt meddig lenne pozitív? És a hőm mikor esne le! Mert a teszt erősebb lett és az ébredési hőm is magas! Köszönöm!2015. márc. 26. 09:17
11/20 A kérdező kommentje:
Hát a petezsák nőtt és végül a hang után menve, találta a doki egy 3mm-es embriócskát. :) Most jövő héten megyek újra, elvileg már 8 hetesnek kell lennie! De a doki továbbra sem biztatott! A 12. hétig, ne beszéljünk szülésről, ezt mondta! Azért én halkan örülök már!
2015. ápr. 13. 14:04
13/20 anonim válasza:
Ó, hát örülök. Nagyon akar élni, és élni is fog! Minden jót nektek!
14/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért még nem vagyok teljesen nyugodt! Messze a köv. vizsgálat! :)
2015. ápr. 14. 14:44
16/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, bocsánat! Nem voltam mostanában itt! Holnap lesz a 12. heti uh, nagyon izgulok, de talán minden rendben! Pocakom már van, szépen kerekedem! :D Ez biztat!
2015. máj. 18. 14:28
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bejött! 13 hét 4 naposnak mérték, mindene megvan,jók a paraméterek is! Behozta a lemaradását, most annyi idős, amennyinek lennie kell! De köszi a doktornőnek a kezdeti kellemes heteket! Talán most már megnyugszom! :)
2015. máj. 19. 14:17
19/20 anonim válasza:
Gratulálok! Örülök, hogy minden jól alakul!
20/20 anonim válasza:
Szia! #2 vagyok, nagyon örülök, hogy jó lett a vége. Az orvos hozzáállásán én sem tudok napirendre térni...jobb, ha keresel egy normálisat, aki végigviszi a terhességedet.
(Mi is tegnap voltunk 12 UH-n, nekünk is OK, igaz, kicsit fiatalabb a mensi szerinti koránál, de szerintünk március 15 körül fogant, és annak a kornak megfelel. Nekem még tök lapos a hasam :-) De mivel megint hátsó fali, és a fundusban lévő a méhlepény, talán érthető is...Anno a lányom is pont ott "bújt el", és végig nagyon picike hasam volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!