Dugó5 kérdése:
Lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
Szombaton kellet volna megjönnie,viszont vasárnap-óta törléses rozsaszines-barnás vérzésem van.Tegnap negativat teszteltem du.-án. 32 napos a menstruáciom és peteérés elött voltunk együtt 3 nappal.2015. márc. 23. 16:53
1/7 anonim válasza:
eltört a varázsgömböm,nem tudom megnézni:(
2/7 anonim válasza:
Ha ez nyugtat, valakinek ki sem mutatja :) türelem, nekem se mutatta meg magát hamar, érdemes 2 naponta tesztelni és reggel. Sok sikert :)
3/7 A kérdező kommentje:
Neked a nem várttól,hány napra mutatta ki a teszt?
2015. márc. 23. 18:29
4/7 anonim válasza:
Rá 4-5 napra, de azt is csak olyan halványan, hogy elég erősen kellett nézni, hogy látszódjon :) Nem sietett egyáltalán :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem még várj egy-két napot, csinálj egy tesztet reggel, és kiderül :) Szerintem sikerül, én drukkolok neked :D
6/7 A kérdező kommentje:
Jaj,köszi. Nagyon szeretnénk már babát. Megfogadom a tanácsod. :)
2015. márc. 23. 19:40
7/7 anonim válasza:
Ha kiderül, hogy sikerült, és még tart a vérzés, menj el orvoshoz egyből, hogy tudjon rá írni gyógyszert, és ne történjen gond :) Ha kiderül az eredmény, írj, kíváncsian várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!