Husinyuszi10 kérdése:
Hány hetes terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Két hete voltam uh-on mert előtte való napokban pozitivat teszteltem. De akkor még az uh nem mutatott semmit. Doki azt mondta hogy még nagyon picurka lehet. Kedden megyek ujra és már alig várom mit mond a doki. Tünetem az elmaradt menstruáció és mellfeszülés-fájdalom, hangulatingadozás.2015. márc. 20. 14:03
1/10 anonim válasza:
Az utolsó menstruáció első napjától számolják.
Goggle-ba vannak terhességi kalkulátorok,keress rá
2/10 A kérdező kommentje:
A ciklusaim elég össze-visszák voltak. Utolsó menzesz január 21.
2015. márc. 20. 14:09
3/10 anonim válasza:
Így nem lehet megmondani, csak a doki tudja neked megtippelni. Valószínűleg, mivel nincs normális ciklusod neked is az első 3-4 hónap alatt 3-4x átfogják írni a kiírás dátumát.
5/10 anonim válasza:
Majd idővel eldől, lehet, hogy kedden se mond pontos terhességi időt a doki. Nekem nagykönyvi ciklusom van, jan 31-én volt utoljára, tehát naptár szerint 6 hét, 6 nap. A doki 5 hétre tippelt 3 napja. Mondjuk nem vmi új uh volt a rendelőben, ráadásul hasi.
6/10 anonim válasza:
Hát mivel nem rendszeres a ciklusod lehet eltérés,egyébként 8+3 hetes vagy menzi szerint.Ebben biztos vagyok már csak azért is mert barátnőmnek is akkor volt meg utoljára és ő 8 hetes.A heteket szerdánként töltöd.Október 28 várható szülés dátuma.
7/10 anonim válasza:
8 hetes biztosan nem lehetsz, mert 6 het korul mar latszik a petezsak tisztan es altalaban van szivhang is. Nekem mar 6+ hetesen tisztan latszodott ahogyan dobog a szive. Szerintem kicsit koran mentel, valoszinuleg, jovoheten mar lehet latni a petezsakot, megha nincs is szivveres. Talan 4 het korul lehetsz.
8/10 anonim válasza:
Ha 2 hete volt uh-on akkor nem lehet most 4 hetes.nekem febr.2-án volt meg utoljára és. Ma voltam dokinál 6 hetes vagyok.ugyhogy kérdező hidd el Elvileg 8 hetes vagy most.Jó persze lehet hogy később fogant és most csak pl.7 hetes vagy,akkor meg érthető hogy 2 hete nem látta mert csak 5 hetes voltál.
9/10 anonim válasza:
Majd azert ird meg legyszi, hogy mit mond a doki! :-)
10/10 Lara Arena válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám. Január 22.-én volt utoljára menstruációm (eléggé rendszertelen ). Már háromszor voltam vérvételre . Legutoljára csütörtökön , akkor már 1083 IU/l volt a hcg szint . Pénteken voltam ultrahang vizsgálaton , de a doktornő még nem látott semmit . Szerdán megyek ismét . Remélem , hogy akkor már látható lesz valami , mert a doktornő felvetette a méhen kívüli terhesség esélyét is . És ettől nagyon megijedtem . A párommal már nagyon szeretnénk kisbabát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!