K.Brigus kérdése:
Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
5. napja késik a menzeszem.A párommal 18.napja voltam együtt úgy,hogy: óvszerrel szeretkeztünk,a végén levette,megtörölte magát,elaludtunk és 2-3 órával később újra szeretkeztünk de az elején nem volt rajta óvszer.És olyan megtörténhete,hogy nem törölte meg magát rendesen,vagy bentmaradt neki egy kis sperma.
A másik meg,hogy lehet azért marad el a menzeszem mert az utóbbi 3 hétben kicsit többet stresszeltem. Ez is lehet az oka?
2015. márc. 16. 18:58
3/9 A kérdező kommentje:
Ennyire biztos? Milyen tesztet vegyek?Melyik megbízhatóbb?
2015. márc. 16. 19:19
4/9 A kérdező kommentje:
De amúgy tegnaptól érzem,hogy úgy fájogat a hasam mint menstruáció előtt szokott.
2015. márc. 16. 19:26
6/9 anonim válasza:
Késhet a stressztől is de a teszt után okosabbak leszünk. Ha par napja késik és 18 napja voltatok egyutt akkor jo eséllyel elkaptatok a peteerest.
7/9 anonim válasza:
X-epillel is tesztelhetsz, ha a 2-3 órával későbbi szex előtt nem ment a párod pisilni, akkor jó eséllyel lehetsz terhes, főleg, hogy mindezt peteérés környékén sikerült összehoznotok. Örülnél a babának?
8/9 A kérdező kommentje:
Na teszteltem X-epillel,ami azt írta,hogy a nap bármelyik szakában használhatom,így meg is csináltam ahogy megvettem az egyiket, 1 csík lett.Holnap reggel csinálom a másikat.Ha az is 1 csík megnyugodhatok? Viszont ma nagyon elkezdett fájni a hasam,meg ha pisilek akk kicsit vérzem is.
2015. márc. 17. 14:24
9/9 anonim válasza:
Késik már annyi ideje hogy egy x-epil teszt kimutassa. Holnap reggel csináld meg a másikat de nem hiszem hogy mást mutatna. Cimben irtad hogy 18 napja voltatok pároddal, azota nem tévedne a teszt a nap bármelyik szakaszában. Azota 20 nap és 7 nap menzesz kimaradás azért. Később sem foganhatott mert ha később lett volna peteérésed annyival, hogy a teszt még negatív, akkor a spermiumok már nem éltek annyi ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!