Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj, ha pár napja nem...

Az baj, ha pár napja nem érzek terhes tüneteket?

Figyelt kérdés

Majdnem 7 hetes vagyok. Már az 5-ik hétben nagyon rosszul voltam. Állandó hányinger, émelygés, szédülés, fáradtság, szagundor..

Most már jó pár napja nem érzem a tünetek nagy részét. Reggeli hányinger nincs, szédülés nincs, fáradtság nem olyan erős, orrdugulás és gyakori vizelés van.

Mit tegyek? Lehet, hogy ez bajt jelent? Elképzelhető, hogy ilyen idős terhesen elmúlnak a tünetek? Menjek oroshoz?

2015. márc. 14. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdező nyugodj meg,semmibaj nem lesz.Ez normális,hogy tünetek után,korán elmúlnak a tünetek. Ettől még terhes maradsz,és baba is jól van semmibaja sincsen.Igen elképzelhető,hogy későn vagy korán terhesen,elmúlnak a rosszul létek
2015. márc. 14. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj ez normális dolog örülj neki :)
2015. márc. 14. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 9+3hetes és nekem 4 hét után tegnap maradt abba a reggeli hányinger, hányás (egyelőre), egész furcsa volt nem öklendezve kimenni reggel a mosdóba :D A többi tünetem maradt. Ne aggódj, minden rendben!
2015. márc. 14. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
8 hetesen elmúlt minden tunetem. Nem aggódtam, örültem neki mert kiakasztott a hányinger. Egy hét múlva lattam a babat aki megfelelő méretű volt. És sajnos visszajött a hányinger 11 hetesen. Szóval ne aggódj, nem kell ahhoz rosszul lenned hogy fejlődjön a babád. :-)
2015. márc. 14. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekewm 6 hetesen kezdődött, és 10 hetesen múlt el. Én is megijedtem, de rendben volt minden.

26 hkm

2015. márc. 14. 16:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Megnyugtattatok tegnap!

Feleslegesen izgultam, inkább örültem volna pár tünetmentes napnak, ugyanis ma újra visszajött a hányinger. :)

2015. márc. 15. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Ez az!! Lehet fog még elmúlni és utána visszajönni, ne aggódj emiatt. Meg hát ugye nem tart a hányinger se szülésig jobb esetben. :)
2015. márc. 16. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen! Koszonom a biztatast! :)
2015. márc. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!