Ez már terhes has?
Figyelt kérdés
Szerintetek lehet ez, hogy most vagyok 9+3 hetes, nem vagyok felpuffadva, nem híztam (soha életemben nem tudtam hízni semmitől sem :s), és van ez a kis felesleg hason, ez lehet már a baba? :)
link: [link]
2015. márc. 24. 14:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem még nem, még sokkal lejjebb van a méhed, neked pedig inkább csak a köldököd alatt van a dudor.
2/5 anonim válasza:
Kb 3 sm-es a babád most.
És a méhed lejjebb van, majd onnan növekszik felfelé.
Ez még nem terhes pocak. És ennek örülj, mert ha már most látszódna, akkor a végére szuszogni sem bírnál, nemhogy mozogni...
3/5 anonim válasza:
Nem. A terhes has az elején jóval lentebb kezd el dudorodni, a szeméremtest felett közvetlenül.
4/5 A kérdező kommentje:
Hálisten, ebben reménykedtem én is :) még túl korai lenne...
2015. márc. 24. 14:43
5/5 anonim válasza:
Ez nem az. Amit először észre fogsz venni a babával kapcsolatban hogy bugyivonal alatt van egy kis gombolyodes 10-12 hetesen. Én 13 hetes vagyok de még bugyivonal környékén van a méhem csak, nem akkora még ilyenkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!