Lehetek terhes ha 2 napja késik?
Figyelt kérdés
2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Múlthéten csütörtökön (márc. 19) voltunk együtt a párommal védekezés nélkül. És vasárnap (márc. 22) kellet volna meg jönnie de semmi, lehetek terhes vagy ez még nem jelent semmit ? mikor csináljak tesztet hogy biztos legyen az eredmény ?2015. márc. 23. 21:59
1/5 anonim válasza:
Már csinálhatsz tesztet, de a legjobb a reggeli vizelet.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat..nagyon izgulok hogy mi lesz az eredmeny
2015. márc. 23. 22:10
3/5 anonim válasza:
Ha 19.-én voltatok együtt felesleges tesztet csinálni,hiszen nem mutatna semmit akkor sem ha terhes vagy.Tesztet csinalni leghamarabb az együttlêtet követő 10. Napon êrdemes.Egyébként nem valószínű hogy mensi előtt 3 nappal volt peteêrêsed.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Várok 10 napot és tesztelek egyet.
2015. márc. 24. 11:28
5/5 anonim válasza:
Szivesen!Felesleges hamarabb,még akkor sem ha hót ideg vagy és mielőbb tudni szeretnéd az eredményt.
Gondolj csak bele negatívat mutat és mégis terhes vagy esetleg.Mondjuk ez csak akkor probléma ha nem várod a terhességet.
Én rossmanos vagy dm es tesztet használtam,teljesen megbÍzhatóak.
Ritka esetben van mensi előtt néhány nappal peteérés.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!