Ki mikor adta tudtára a kollegáknak és a közvetlen felettesetek számára az öröm hírt hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 11:13
11/12 anonim válasza:
Én az uh utáni napon (6 hetesen) a főnökömnél kezdtem. Mivel én a betöltött 12. hét után amúgy sem dolgozhattam és gyorsan be kellett tanítanom magam helyett valakit, így nem várhattam, ígyis hetekbe telt mire átadtam minden melómat az új kolléganőmnek, közben meg majd meghaltam a rosszullétektől.
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki irt!Most voltam bent a melóhelyen és elmondtam a közvetlen kollegáimnak és a kis főnökömnek!Azt mondták pihenjem ki a betegséget most ez a legfontosabb!Még egyszer köszi a válaszokat és boldog babavárást mindenkinek!
2010. febr. 16. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!