Szegeden Keresztúri dokiról jókat írtok, öröm olvasni-már csak azért is, mert mi is nála szülünk. Viszont fogalmam sincs, hogy nála mennyi a szülés levezetésének a "tarifája". Konkrétan megmondja, vagy rábízza mindenkire, hogy ki mennyit tud adni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 11:03
1/5 anonim válasza:
Én is nála fogok szülni, de én csak annyit kérdeztem, hogy elvállal-e, árat nem mondott. Biztos közölte volna, ha konkrét tarifái vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
De jó, örülök Neked!És ti mikorra várjátok a kis Pocaklakót?Hogy viseled a terhességet?Kisfiú, kislány?Mi december 29. körül, elm. csajszli,és vsz. Zoé lesz a neve.Nálatok?
2009. okt. 6. 09:40
3/5 anonim válasza:
Szia! Én november 1-körül várom, kisfiú lesz és Tibor András lesz a keresztneve. Eddig nem volt gond, még a jövő héten megyek a dokihoz,majd a kórházba kell járnom hetente. Lehet, hogy még találkoztunk is a rendelésén, én mindig hétfőnként járok hozzá. Első gyerek nektek is?
4/5 A kérdező kommentje:
Van már egy 8 éves kislányom,Kinga.Én még csak 2x voltam nála,akkor hétfői napokon.A legjobbakat kívánom Nektek,és kitartást,már nemsokára babázhatsz:)!
2009. okt. 7. 10:16
5/5 A kérdező kommentje:
Halihó, mi újság veletek? Sokszor eszembe juttok, talán már karodban a kis Pocaklakó! A legjobbakat kívánom, és majd egy pár sort azért írj, milyen volt!?
2009. nov. 3. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!