Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes vagyok. Ma nagyon...

27 hetes vagyok. Ma nagyon aktív a babám. A hasam fel-le jár, jobbra-balra kidudorodik. Öröm nézni :-)?

Figyelt kérdés
Ez összefügghet azzal, hogy ma többet keményedem, vagy esetleg ez bajt jelez? Hamar elmúlik, nem is annyira kellemetlen, csak ma elég sokszor előfordult már, és picit aggódom..
2009. dec. 29. 13:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Hogy a két dolog összefügg-e azt nem hiszem. nekem akkor keményedik a pocim, ha túl sokat sétálok, vagy többet mozgok, túlterhelem magam, pl.: az ünnepek alatt a sütés-fözés. Ilyenkor félre kell tenni mindent és pihenni egyet! De nekem a dokim még magne b6-ot is irt ki, az segitett. majd a legközelebbi vizsgálatkor szólj a dokidnak, lehet hogy neked is ir majd fel magnézium bogyókat, amik a keményedésre és lábgörcsökre is jó. kellemes babavárást!
2009. dec. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!