Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor adta tudtára a...

Ki mikor adta tudtára a kollegáknak és a közvetlen felettesetek számára az öröm hírt hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én 8 hetesen!Nem bírtam ki annyira örültem!Nem vagyok babonás,mert tudom,hogy azt szokták mondani,hogy meg kell várni a 12. hetet,de nem bírtam és tudtam,hogy minden rendben lesz!:-)21 hetes kismama
2010. febr. 16. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
A 6. héten. Valahogy meg kellett nekik mondani, hogy szeptember elsejétől nem taníthatok, mert nem tudnám befejezni a tanévet.
2010. febr. 16. 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:
8 v 9 hetesen muszáj volt, mert a kollégák (mind srác) rájöttek, hogy 2 hányás között tudom elmondani mit kell aznap megcsinálni.
2010. febr. 16. 11:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!

Én most vagyok a 6 ik héten muszáj lesz elmondanom nekik mert olyan helyen dolgozom ahol emlegetni is kell meg huzat is van,és már tavaly vesztettem el egy babát a mostani pöttömöt nem szeretném!Én is tudom hogy jó várni a 12 ik hétig de nem fogok tudni!Mégegyszer köszönöm lányok!Boldog babavárást nektek!

2010. febr. 16. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:

11:19 vagyok. Nekem azóta már másfél éves a lányom és nem volt semmi gond, 34. héten jöttem el táppénzre, de már szó szerint elzavartak. Nekem irodai melóm volt/van, de mindenképpen szólj szerintem, hogy vigyázzanak rád. Egyébként most 27. hetes vagyok a második babámmal és már tavaly felhívott a főnököm, hogy mit akarok, visszamegyek vagy gyes...stb.

Akkor még nem tudtam, hogy megint terhes vagyok, de kerek perec megmondtam, hogy még 2 babát szeretnénk. Örült neki és kész. Nem mindenhol csinálnak belőle ekkora ügyet. Boldog babavárást!

2010. febr. 16. 11:25
 6/12 A kérdező kommentje:

Szia 11:19!

Én is irodai melót végzek nagyrészben de van mikor pakolni is kell!Áruátvételen vagyok!Éppen ma akarok bemenni szólni hogy babás vagyok csak itthon vagyok egy csúnya megfázással!Ugy érzem hogy jobb ha megbeszélem velük mert tényleg sokkal többet fognak segíteni mert már az előző baba elvesztése után nagyon várják hogy mikor lesz megint baba!Rendesek bent velem nagyon egyébként!Köszönöm hogy írtál!

2010. febr. 16. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:

11:19

Akkor csak gratulálni tudok és jó egészséget. Vigyázz ezzel a megfázással :)

2010. febr. 16. 11:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

én a héten leszek nyolc hetes és még itt a melóhelyen nem tudják. a scalád sem csak a szüleim, akikkel együtt lakunk. én kicsit babonás vagyok, még várok egy kicsit...én is irodista vagyok, de szerencsére nekem nem kell pakolgatni, és ügyfelek sem nagyon járnak hozzánk.

boldog babavárást mindenkinek

2010. febr. 16. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én elég hamar a tesztelés másnapján szólta a fönökömnek,mivel kereskedelemben dolgoztam,hogy nem igazán szeretnék bemenni árut szedni,pakolni.Szerencsére megértő volt,még könny is szökött a szemébe:-)))A többiek is óvtak,még a szélltől is amig dolgoztam,igaz csak pár hétig,mivel egy vérömleny miatt el kellett táppénzre jönnöm.27 hetes kismami
2010. febr. 16. 12:53
 10/12 anonim ***** válasza:
6 het 4 naposan. az elso vizsgalat utan azonnal. korektsegbol, mert rendesek voltak ok is velem mindig!
2010. febr. 16. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!