Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Énekeltek magzatotoknak? Ha...

Énekeltek magzatotoknak? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam,gyermek dalokat,már sokat elfelejtettem,de az interneten sok van fent,lehet válogatni!:)32 hetes km
2010. febr. 16. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Én altatókat, ébresztőket (pl. serkenj fel, kegyes nép...), és magyar népdalokat.

Olyankor egyébként megáll a mozgásban a baba, és figyel. :)

2010. febr. 16. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is egy gyerekdalt énekeltem neki minden este, aztán miután megszületett is mindig megnyugtatta az a dal:) Érdekes:)
2010. febr. 16. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 23 hetes terhes vagyok, mostanában gondolkozom azon, hogy énekelni kellene. Tőlem távol állnak a népdalok, én a musicaleket szeretem, szerintem valami ilyesmit fogok énekelni :)

Úgy olvastam, az anya hangja és a lassabb dallamok megnyugtatják a babákat.

2010. febr. 16. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kiválasztottam két kedvenc gyerekdalt,azt minden nap eléneklem,ha nem fáj a torkom. Meg készítettem egy válogatás cd-t Gryllus, Halász Judit dalokból,azt sokat hallgatom és azzal együtt énekelek. De néha a régi kedvenc rajzfilmjeim zenéjét is eléneklem neki. Meg néha egy-egy rockdalt is :)
2010. febr. 16. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Én óvónő vagyok és élég sokat énekelek az óvodában a gyerekeknek,(gyerekdalokat, népdalokat) és akkor tényleg megnyugszik a Picurom és ugyanezt figyeltem meg a meseolvasás után is, ezért én esti meséket is olvasok neki, kb 3 szor egy héten, közben simizem a pocimat, hogy érezze neki szól a mese :)

28 hetes km

2010. febr. 16. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!