Milyen verseket, mondókákat énekeltek babáitoknak leírnátok? Saját szerzeményre is kiváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 13:50
1/11 anonim válasza:
Gyíte paci gyíte ló nemmessze van má' Makó!
2/11 anonim válasza:
Néha valóban én is költök egy-egy mondókát, de azok amolyan gyorsan múlók :)) Legtöbbet el is felejtem. Viszont rengeteg mondóka van a fejemben, mert óvónő a végzettségem és anno meg kellett tanulni az óvodai mondókagyűjteményt elejétől a végéig. Azok közül rengeteg van repertoáron. Forrai Katalin: Ének az óvodában vagy Ének a bölcsőében c. könyvei nagyon jók!)
3/11 anonim válasza:
Mesedalok és mondókák című dvdt vettem meg anno, mert nem tudtam kettőnèl többet. Most tudok legalább 22-őt:) keress rá a neten, nagyon jó! Tesco polcán is láttam.kb 2000 ft.
4/11 anonim válasza:
Gyerekdalok és mondókák, bocs:)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor körülnézek a tescoba.Én boci-boci tarkát,háp,háp,hápot,egy kismalacot szoktam énekelni,de apukája szokott neki mindig költeni valami jót amire elis alszik:)
2010. okt. 6. 14:14
6/11 anonim válasza:
Itt is találsz néhányat! Az én fiam ezeket nagyon szereti! :-)
7/11 anonim válasza:
En a terdemre szoktam ultetni es ezt mondogatom neki mikozben razogatom, hogy:
Gyi paci paripa! Messze van meg Kanizsa.
Oda erunk delre, liba pecsenyere! :)
8/11 anonim válasza:
A kedvence ( 10 hós ):
Egy boszorka van, 3 fia van,
iskolába jár az egy, másik bocskort varrani megy,
a harmadik ül a padon, a dudáját fújja nagyon,
danadana dan, de szép hangja van.
Erről az oldalról megtanult dalokat szereti:
9/11 anonim válasza:
Nálunk a lencsi lány a favorit(icipici házikó néven van fent a neten).Ha nem ezt éneklem rám se hederit.de a lencsilányt egész nap tátott szájjal hallgatná:-))
10/11 anonim válasza:
Én a hupikék törpikéket szoktam énekelni,imádja a kisfiam mondókák pedig ezek nálunk a favoritok:
-Bújj bújj zöld ág..
-Hinta palinta...
-Hocc hocc katona...
-Tente baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!