Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csuklik a baba a pocakban?

Csuklik a baba a pocakban?

Figyelt kérdés

Olyan mintha ugyanott rugdosna piciket, de szerintem csuklik,mert ugyanazon időközönként ismétlődik.Én elég sokszor szoktam, bár most mintha ő vette volna át tőlem:) ez vajon mit jelenthet? Általában evés után jön rá.

35 hetes km.

2010. febr. 16. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak annyit jelent, hogy érik a tüdeje, kortyol a magzatvízből. Teljesen normális, hgy csuklik :)
2010. febr. 16. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Csuklanak a babák a pocakban, nagyon mókás érzés :) Az újszülöttek is sokszor csuklanak még pár hónapos korukig. Ez őket nem zavarja, de ha téged igen, akkor meg lehet kínálni majd pár korty anyatejjel, erre általában abbahagyják. De régen volt már, mikor az enyéim csuklottak, a legkisebbem is már 2 éves :o)))
2010. febr. 16. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is rengeteget csuklott a picim. Aztán kint is eleinte:)
2010. febr. 16. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Az enyém folyton csuklott, a végén már rendesen látszott ahogy ugrál a hasam a csuklásától. :)) Aztán megszületett és folytatta kinnt is, minden evés után 2-3 hónapig.
2010. febr. 16. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!