Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kezdtetek el...

Hány hetesen kezdtetek el vásárolgatni a babának?

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 17:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát ne is haragudj, de ez az utolsó beszolasod nagyon nagy baromság volt. Az, hogy többet gondolkozol nincs semmi összefüggésben azzal, hogy mikor vásárolsz. Vagyis ha már nagyon kell összefüggést találni, akkor te, mivel korán veszel meg mindent, nem gondolod végig elég alaposan a lehetőségeket. De tudod mit? Képzeld azt, hogy te maga vagy a tökély, már terhesen is a hibátlan anya. Majd mi földön járó többiek úgy csináljuk, ahogy nekünk jó. Ha a pozitív teszt után egy héttel berendezett babaszobaval fogadom a látogatókat az is az én dolgom, ha a kiirt időpont előtt 2 héttel kezdek hozzá a vásárláshoz az is az enyém,
2015. márc. 16. 20:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Sok ember ott elrontja hogy azt hiszi boven van még idő. És nem mindig így van. Éppen ezért nem hagyok mindent 30 hetes korom utanra. És nem lesz fejvakaras ha 28 hetes koromban azt mondja az orvos hogy innentol pihi. Sem pedig ha 34-36 hetesen beindul a szülés főleg 32 hétre ahogy én születtem.... Szoval én ugy gondolom igen is van összefüggés..
2015. márc. 16. 21:54
 23/23 anonim ***** válasza:
19-es, most látom a kommented. Én nem vagyok kiborulva csak kérdem én egyeseknek miert nem mindegy és egy ilyen kérdésben mi az hogy hasznos és mi ami nem? Napok óta engem zavar hogy azt latom minden nap hogy bizonyos témákban csak egy válasz elfogadott de akkor minek a kérdés? Jó nyilvan nem a kérdező pontoz le ha már kiváncsi de akkor is..
2015. márc. 16. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!