Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kezdtetek el...

Hány hetesen kezdtetek el vásárolgatni a babának?

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 17:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Amikor van pénzed rá! :)

Én nem vagyok babonás, 12. hét előtt kicsivel vettük meg a babakocsit, mert találtunk egy csodaszépet, jó áron a neten.

Én legtöbb dologból unisexet veszek, és majd, ha 100%-ra mondják a nemét, akkor egy két fiús/lányos dolgot.

(Nekem is átfutott az agyamon pl. a kocsinál, hogy mi lesz ha...de gyereket mindenféleképpen szeretnénk, így babakocsi is fog kelleni. Vesztenivaló nincs.)

No para, go shopping!

26N 20khm

2015. márc. 16. 07:38
 12/23 anonim ***** válasza:
akarom mondani 20hkm :)
2015. márc. 16. 07:38
 13/23 anonim ***** válasza:
39%

Le van pontozva az aki korán kezdte.. Aki későn kezdi saját egyéni döntése de az érdekelne hogy mit csinálna ha 28 hetes korában kiderülne hogy nyilik a méhszáj és feküdnie kell....

Nyilván én se látom értelmét mindent beszerezni tizenpár hetes korban de az akinek úgy esik jól miért ne vehetne egy-két holmit saját örömére és miért baj az ha 30 hetes korig valaki mindent le akar tudni?

A mostani 14-16 hetes kismamák Szerintetek 40 fokban fog amúgy vásárolni jarni? Csak érdekel...

2015. márc. 16. 11:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Én már el fogom kezdeni. 10 hetes vagyok :) Lehet lepontozni, de nekem így kényelmes, nem kapkodva mindent az utolsó pillanatban. Így spórolósabb is, mivel könnyebb kifogni akciós dolgokat ennyi idő alatt.
2015. márc. 16. 12:34
 15/23 anonim ***** válasza:

Ja az előző gyerkőcnél is így csináltam. Így nem volt nyűg a vásárlás, nomeg az idegeskedés hogy még mennyi minden nincs meg de már mindjárt szülök.

Utolsó voltam

2015. márc. 16. 12:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Megint lepontoztak... Bújjon már elő egy válasz hogy miért. Az összes ok amit írtam valós ráadásul mi az hogy nem hasznos egy válasz ami a kérdésre egy válasz? Nevetséges xD
2015. márc. 16. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:

13!

Az mondjuk megrendeli interneten, vagy apukát elküldése megvenni :)

2015. márc. 16. 17:22
 18/23 anonim ***** válasza:

És ennyivel le van tudva mi? Mert mi baj fog történni ha valaki korán letudja amíg maga el tudja intézni? Egyesek várnak 30 hetes korig meg utána. Engem nem érdekel.. És más miért pontoz le azért mert esetleg előrelátóbb és nem nyáron a 40 fokban akar nézelődni? Én pl nem vagyok hive a neten rendelésnek. Én (ismétlem én) Elmegyek szépen, nézelődök, megveszem ami kell és semmi kárt nem ártottam. Ismétlem mindenkinek a szive joga eldönteni, engem nem hat meg ki hogy gondolja de mi ez hogy lepontozunk vkit mert máshogy látja? Teljesen értelmetlenül..

Amúgy pár ember már megtanulta.. Gondolkozunk szépen minek mi a következménye és ha nincs akkor fogjuk magunkat és akkor csinálunk meg valamit amikor akarjuk és nem halasztjuk feleslegesen hónapokkal későbbre.. Így sokan már 30 hetes korra letudjak és nincs hátrányuk belőle. Szóval ez még csak nem is egy olyan dolog ami csak egy felekeppen jó.

Amúgy májusban születne a babám sztem most kezdenék el vásárolni. De ugy hogy szeptemberi lesz majus lesz sztem és nem a 40 fok meleg a csalingászáshoz. És amúgy viccesnek találom ezt az egészet a lepontozással kapcsolatban, lassan már lehet csak szórakozni járok ide, kész röhej ez az egész.

2015. márc. 16. 17:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem értem miért vagy kiborulva, mindenkit lepontoztak. Akkor vásárolj, amikor neked tetszik. A kérdés az volt, ki mikor. Van aki 6, 12, 24 vagy 36 hetesen. N e ki úgy jó nekem így, nekem meg amúgy
2015. márc. 16. 20:19
 20/23 anonim ***** válasza:
48%
Le lehet pontozni nyugodtan, tenyleg vicc az egész. Olyan mintha mindenhez lenne kozotok és csak ugy a jo ahogy ti gondoljatok mindenki mas meg hulye és hibat kovet el csak mert tobbet gondolkozok vagy tobb idot tolt a babajara születés előtt is. Le van szarva ez az egész nevetséges hely.. :))
2015. márc. 16. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!