Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két kérdésem van? Aki most...

Két kérdésem van? Aki most várja a második babát hogy tud pihenni? Milyen ételeket kívántál és lány v fiú lett?

Figyelt kérdés

Az első kérdésemhez: 1.5 éves a kislányom olyan mint a búgócsiga, mint akit reggrl felhúznak és estig meg sem áll!Keveset pihenek pedig olyan fáradt vagyok.

Második kérdés: A kislányomnál mindig az édeset kívántam, most a sósat enném inkább, de még nem tudom a baba nemét.

2010. febr. 15. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk is ekkora a nagyobb és nagyon nehéz, mindenhova felmászik és semmi veszélyérzete nincs, ráadásul én félig fekvő üzemmódban vagyok elvileg, dehát nem működik. Nagyon sokat segít most a 2 nagymama!

Első baba fiú és a savanyúságot + az édességet kívántam vele, most pedig a kenyeret, ropit, tésztát és a főzeléket.

2010. febr. 15. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:

26hetes vagyok,és a hó végén lesz 16hónapos a fiam.Aki szintén nem a nyugodtságáról híres,ráadásul az apa csak 7végente van itthon.Azt csinálom,hogy én ülök,fekszem a kanapén és amíg elvan egyedül,hagyom kibontakozni.Amikor már látom,hogy unatkozik,és nem elég ha beszélgetek vele,akkor vagy odaülök(ami elég kényelmetlen,mert hatalmas a hasam) vagy felöltözünk,és sétálunk egy nagyot.Vagyis kicsit,csak sokáig tart :-)Főleg mióta lelassultam.És szigorúan alszom,vagy legalább is fekszem mellette délutánonként,mikor ő is alszik.Ez van hogy csak 1-1,5,de előfordul,hogy 2-2,5óra.Ezt ajánlom.Mivel ő max reggel fél 8kor kel,így estére olyan 6-7körül már lehet fürdetni,vacsi és alvás.Most is már durmol.Amellett ahol tudom NEM cipelem.pl a 2lépcsőfokon is üresen leviszem a babkocsit,és utána lesétálunk a fiammal.Vagy a fürdőig és vissza is saját lábán megy,és csak a kádba be ki emelem.

vele az 1.3hónapban csak a kivit ettem volna.Utána napközben a sósat estére az édeset

2010. febr. 15. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

19:57 vagyok,csak lemaradt

most is hasonlóan kívánok mindent,csak a kivi helyett a paradicsom ment,és inkább az édeset.És úgy néz ki öcsi lesz.

ami az érdekes,hogy a nagy fiammal abszolút nem volt se émelygés,se hányinger,most viszont kb a 16hétre múlt el a hányinger,émelygés....én reménykedtem hogy lány,de mindegy csak jól legyen :-)))

2010. febr. 15. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:

szia

a fiam 13 hónapos, és én 21 hetes vagyok...

néha nehéz de nem vészes.

általában Ő eljátszik egyedül sokat addig én pihenek mellette, de ez nem mindig sikerül, eddig jól birtuk bár az elején nagyon fáradt voltam

a 2 terhesség teljesen más az elsőnél nem kívántam semmit.

most meg a süteményeket de ezerrel...

pedig alapban nem is szeretem.

Még nem tudjuk mi lesz, de reméljük lány, ha nem az az sem baj csak egészséges legyen..

2010. febr. 15. 20:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:-)Az én lánykám az éjszakát nem aludja végig, napközben max 1 óra.Nem fáradt tiszta hihetetlen!
2010. febr. 15. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk azért nagyon nehéz, mert egyáltalán nem játszik el magában, tehát nincs olyan, hogy én csak ülök/fekszem valahol és ő 2 méterre játszik tőlem valahol :S

Egyébként én is arra esküszöm, hogy aludni kell az ő délutáni alvási ideje alatt!

1. voltam.

2010. febr. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!