Két kérdésem van? Aki most várja a második babát hogy tud pihenni? Milyen ételeket kívántál és lány v fiú lett?
Az első kérdésemhez: 1.5 éves a kislányom olyan mint a búgócsiga, mint akit reggrl felhúznak és estig meg sem áll!Keveset pihenek pedig olyan fáradt vagyok.
Második kérdés: A kislányomnál mindig az édeset kívántam, most a sósat enném inkább, de még nem tudom a baba nemét.
Nálunk is ekkora a nagyobb és nagyon nehéz, mindenhova felmászik és semmi veszélyérzete nincs, ráadásul én félig fekvő üzemmódban vagyok elvileg, dehát nem működik. Nagyon sokat segít most a 2 nagymama!
Első baba fiú és a savanyúságot + az édességet kívántam vele, most pedig a kenyeret, ropit, tésztát és a főzeléket.
26hetes vagyok,és a hó végén lesz 16hónapos a fiam.Aki szintén nem a nyugodtságáról híres,ráadásul az apa csak 7végente van itthon.Azt csinálom,hogy én ülök,fekszem a kanapén és amíg elvan egyedül,hagyom kibontakozni.Amikor már látom,hogy unatkozik,és nem elég ha beszélgetek vele,akkor vagy odaülök(ami elég kényelmetlen,mert hatalmas a hasam) vagy felöltözünk,és sétálunk egy nagyot.Vagyis kicsit,csak sokáig tart :-)Főleg mióta lelassultam.És szigorúan alszom,vagy legalább is fekszem mellette délutánonként,mikor ő is alszik.Ez van hogy csak 1-1,5,de előfordul,hogy 2-2,5óra.Ezt ajánlom.Mivel ő max reggel fél 8kor kel,így estére olyan 6-7körül már lehet fürdetni,vacsi és alvás.Most is már durmol.Amellett ahol tudom NEM cipelem.pl a 2lépcsőfokon is üresen leviszem a babkocsit,és utána lesétálunk a fiammal.Vagy a fürdőig és vissza is saját lábán megy,és csak a kádba be ki emelem.
vele az 1.3hónapban csak a kivit ettem volna.Utána napközben a sósat estére az édeset
19:57 vagyok,csak lemaradt
most is hasonlóan kívánok mindent,csak a kivi helyett a paradicsom ment,és inkább az édeset.És úgy néz ki öcsi lesz.
ami az érdekes,hogy a nagy fiammal abszolút nem volt se émelygés,se hányinger,most viszont kb a 16hétre múlt el a hányinger,émelygés....én reménykedtem hogy lány,de mindegy csak jól legyen :-)))
szia
a fiam 13 hónapos, és én 21 hetes vagyok...
néha nehéz de nem vészes.
általában Ő eljátszik egyedül sokat addig én pihenek mellette, de ez nem mindig sikerül, eddig jól birtuk bár az elején nagyon fáradt voltam
a 2 terhesség teljesen más az elsőnél nem kívántam semmit.
most meg a süteményeket de ezerrel...
pedig alapban nem is szeretem.
Még nem tudjuk mi lesz, de reméljük lány, ha nem az az sem baj csak egészséges legyen..
Nálunk azért nagyon nehéz, mert egyáltalán nem játszik el magában, tehát nincs olyan, hogy én csak ülök/fekszem valahol és ő 2 méterre játszik tőlem valahol :S
Egyébként én is arra esküszöm, hogy aludni kell az ő délutáni alvási ideje alatt!
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!