Csak zuhanyozni szabad? Orvos szerint fürödhetek is, de az agyonképzett védőnő azt mondta, hogy csak zuhizni szabad. Én természetesen a magasabb végzettségűvel értek egyet, ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 10:40
11/27 anonim válasza:
Nekem csak a wellness-ezést nem engedte, a fürdés igen. Egyébként mindenre ráparázós, nagyon alapos orvosom van.
12/27 anonim válasza:
Az én dokim is max. a fertőzésektől félt. A közös fürdőket nem ajánlotta, de otthon, fertőtlenített, tiszta kádban nyugodtan fürödhetek, ha nem vagyok kinyílva - persze nem forró vízben, ahogy a többiek írták...
13/27 anonim válasza:
Én amióta tudom nem fürödtem kádban és már baromira hiányzik..Én abból indultam ki, hogy eddig minden barátnőm azt mesélte hogy a dokija javasolta hogy ha beindul a szülés, szépen feküdjön be kádba hogy jobban táguljon..és valahogy ugy vagyok vele, hogy nem akarok idő elött tágulást..inkább kibírom erre a rövid időre már
14/27 anonim válasza:
Hát ha te ilyen agyonképzett vagy, akkor fürödj csak nyugodtan. Legfeljebb fertőzést kapsz vagy beindul a szülés... Egyébként az én dokim veszélybe sodorta a babámat és ha nincs az általad lenézett védőnő, akkor nem marad életben a gyerekem. Ők ezt tanulják évekig, erre specializálódnak,de szíved joga annak hinni akinek akarsz. Csak ha baj van akkor ne a védőnőt vádold.
15/27 anonim válasza:
A forró vízben ülés indíthatja be a szülést, nem a sima meleg vizes fürdés... A stílus meg... Inkább hagyjuk.
16/27 A kérdező kommentje:
Álljunk meg egy pillanatra, én hol írtam olyat, hogy forró vízben fogom áztatni magamat? Azért némelyik túlképzett megtanulhatna olvasni.
2015. márc. 12. 12:01
17/27 anonim válasza:
Nem az hogy az orvos és védőnő mást mond. Megoszlanak a vélemények orvos és orvos illetve védőnő és védőnő között is. Aki azt mondja nem szabad azért mondja mert az a biztos és akkor nem történik semmi. Én pl nem vagyok egy idegeskedos típus de csak langyos vizben mernek fürödni akkor meg inkább a zuhanyt választom és akkor biztos hogy nem csinálok bajt. A fertőzés elkerülése miatt pedig csakis fertőtlenített kádban szabad, ebben sztem mindenki egyet is érthet.
18/27 anonim válasza:
Otthoni kadban fertozes? Erdekes. Szerintem langyoa vizben, tiszta kadban furodhetsz...ahogy jol esik. Egeszseges terhessegnek ettol nem lesz baja...
19/27 anonim válasza:
azt nem értem, ha az orvos véleménye szent, a védőnőé ezért nem számít, akkor hogy jön a képbe a gyakori népe...
20/27 anonim válasza:
elárulok egy titkot. A védőnő a gyerekorvossal dolgozik együtt így egy-két év alatt ugyanannyit tud mint az orvos. Azért ne nézd le mert szegénynek csak főiskolai diplomája van, amiért négy évet tanult, ebből két évig szülészetet, nőgyógyászatot, gyermekgyógyászatot és élettant is. A pofám leszakad. Kíváncsi vagyok neked milyen végzettséged van. Gondolom akkor magadra sem hallgatsz hisz valószínűleg nincs orvosi diplomád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!