Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak zuhanyozni szabad? Orvos...

Csak zuhanyozni szabad? Orvos szerint fürödhetek is, de az agyonképzett védőnő azt mondta, hogy csak zuhizni szabad. Én természetesen a magasabb végzettségűvel értek egyet, ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 10:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a doki nem ajánlotta a fürdést (pedig zárt a méhszáj).

Ez úgy szokott lenni, hogy mindenki mást mond. Szerintem most is többféle verziót fogsz hallani tőlünk.

Én amúgy a dokimban bízok inkább, rá szoktam inkább hallgatni. A védőnőmmel sincs bajom, csak valahogy a dokiban jobban bízok.

2015. márc. 12. 10:44
 2/27 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani amit nekem mondtak.. Kellemesen meleg vizben lehet ülni, 38 foknál melegebb nem lehet.
2015. márc. 12. 10:45
 3/27 anonim ***** válasza:
86%
Valóban nem ajánlatos fürödni a várandóság alatt,főleg a vége felé nem. Oka leginkább a meleg viz. A fertőzésveszély is benne van,de inkább a meleg,ami méhösszehúzódásokat okoz és nem jó a babának,ha ülsz egy kád meleg vizben.
2015. márc. 12. 10:48
 4/27 anonim ***** válasza:
Nekem engedte a dokim! Én a fiammal is fürödtem kádban, nem forró vízben. Most is fürdök egy héten legalább kétszer kádban.
2015. márc. 12. 10:54
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

A végzettség nem tudom, hogy jön ide.

A zuhanyzás egészségesebb, de ha nem vagy hajlamos fertőzésekre, nem ülsz forró vízbe, akkor fürödhetsz is.

2015. márc. 12. 11:01
 6/27 anonim ***** válasza:
85%

Agyonképzett védőnő? Hogy te milyen barátságos, kedves ember vagy...hihetetlen...

Tudod mit? Fürödj akkor. Aztán szedj össze valami csúnya fertőzést...!

Ha neten rákeresel a témára, ott is világosan le van írva, hogy nem ajánlott a fürdés.

De a te dolgod.

2015. márc. 12. 11:03
 7/27 A kérdező kommentje:
Személy szerint egy orvos véleményét magasabbra tartom. Csak kíváncsi voltam a véleményekre.
2015. márc. 12. 11:04
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Szerintem azért mondják mert mivel 37 körül van a testhonk ha úgy nézed becsapos az a 38 fok. A kad meleg víz ettől melegebb általában. Inkább ilyen langyos vagy éppenhogy meleg az a víz ameddig nem veszélyes. Én a 40 foknál hűvösebb vizben nem érzem magam jól szóval inkább zuhanyzok.
2015. márc. 12. 11:06
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
Én simán wellness-elni is voltam, a doki mondta, hogy nyugodtan lehet, csak ne legyen 38 foknál melegebb a víz, meg ő inkább a fertőzések miatt aggódott. De szerintem, ha néha elnyúlsz a kádban, normál hőmérsékletű vízben, abból nem lehet baj. Otthon meg amúgy sem használja még két tucat ember a fürdőt, így a fertőzésveszélytől sem kell tartani.
2015. márc. 12. 11:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Általában egy védőnő főiskolát is végez...

Mint nő, tisztában van vele, hogy a terhesség alatt sokkal fogékonyabbak a nők a fertőzésekre, folyásra, hüvelygombára.

2015. márc. 12. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!