Csak zuhanyozni szabad? Orvos szerint fürödhetek is, de az agyonképzett védőnő azt mondta, hogy csak zuhizni szabad. Én természetesen a magasabb végzettségűvel értek egyet, ti hogy vagytok ezzel?
Nekem a doki nem ajánlotta a fürdést (pedig zárt a méhszáj).
Ez úgy szokott lenni, hogy mindenki mást mond. Szerintem most is többféle verziót fogsz hallani tőlünk.
Én amúgy a dokimban bízok inkább, rá szoktam inkább hallgatni. A védőnőmmel sincs bajom, csak valahogy a dokiban jobban bízok.
A végzettség nem tudom, hogy jön ide.
A zuhanyzás egészségesebb, de ha nem vagy hajlamos fertőzésekre, nem ülsz forró vízbe, akkor fürödhetsz is.
Agyonképzett védőnő? Hogy te milyen barátságos, kedves ember vagy...hihetetlen...
Tudod mit? Fürödj akkor. Aztán szedj össze valami csúnya fertőzést...!
Ha neten rákeresel a témára, ott is világosan le van írva, hogy nem ajánlott a fürdés.
De a te dolgod.
Általában egy védőnő főiskolát is végez...
Mint nő, tisztában van vele, hogy a terhesség alatt sokkal fogékonyabbak a nők a fertőzésekre, folyásra, hüvelygombára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!