Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pökhendi típusú nő hogyan...

Pökhendi típusú nő hogyan tudja elviselni a védőnő "tanácsait" és süketelését?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
A védőnő hogyan tudja elviselni a pökhendi típusú nőket?
2015. márc. 9. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Kérdezz a védőnődtől, hogy ő hogyan bírja ki, hogy egyáltalán bármilyen tanáccsal lásson el egy pökhendi nőt.
2015. márc. 9. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
úgy,hogy mikor megszül,és segítségre lesz szüksége majd rájön
2015. márc. 9. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Pökhendi típusú nő úgy, hogy ha nem tart igényt a védőnő "tanácsaira", süketelésére", akkor lemondja a védőnői szolgáltatást.

Nem értem, mit kell ezen állandóan drámázni, ha valamivel esetleg nem értek egyet, vagy én másképp csinálnám, akkor is meghallgatom, megbeszélem vele (a miénk szerencsére értelmes, gondolkodni tudó nő, aki nem dogmák, és tankönyvek szerint dolgozik), vagy csak mosolygok, megköszönöm, és úgy csinálom, ahogy én látom jónak. A nevében is benne van, tanácsadás. A tanácsot meg vagy megfogadjuk, vagy nem.

2015. márc. 9. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bólogat, és elengedi a füle mellett aztán csinálja ahogy akarja miután bezárta a védőnő után az ajtót.
2015. márc. 9. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Lemondja a védőnőt és utána a családvédelmisek "süketelését" hallgatja.
2015. márc. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!